Δέσποινα Μοίρου: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μου έκανε bullying γιατί θεωρούσε πως του έτρωγα τη δόξα»

«Αν μπορούσε να με θάψει ζωντανή θα το έκανε»! Απίστευτες καταγγελίες από την ηθοποιό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοίρου: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μου έκανε bullying γιατί θεωρούσε πως του έτρωγα τη δόξα»

Η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου, μίλησε στο One time μεταξύ άλλων για το bullying που δέχτηκε από τον Θανάση Ευθυμιάδη, όταν είχαν συνεργαστεί στην σειρά "Αρχιπέλαγος".

Η ίδια αναφέρθηκε στην δική της προσωπική εμπειρία που τη στιγμάτισε στην Ελλάδα αλλά και για το τι συμβαίνει στην Αμερική όπου διαπρέπει.

«Ήρθαν Αμερικανοί το 2011 στην Ελλάδα και κάναμε μια ταινία καναδέζικη. Μετά πήγαμε στα Φεστιβάλ στο Βερολίνο και με καλούσαν σε κάστινγκ γιατί τους άρεσε… και με πήγε η μοίρα μου στην Αμερική», δηλώνει και συνεχίζει: «Κάνω πολλά πράγματα και νιώθω ευλογημένη. Ετοιμάζω μια ταινία με τον τεράστιο Ρίντλεϊ Σκοτ για την οποία επιλέχθηκαν ανάμεσα από 480.000 άτομα! Πάμε μάλιστα και για Όσκαρ».

«Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμό από συναδέλφους. Όταν κάποιος χρονοτριβεί στο γύρισμα έχει φύγει έχει απολυθεί. Δεν μπορείς να το παίξεις ντίβα εκεί», δηλώνει, ενώ τονίζει ως δεν έχει δεχτεί κανενός είδους παρενόχληση εκεί.

Να σημειώσουμε επίσης, πως η Δέσποινα Μοίρου παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και αναφέρθηκε σε ένα τραγικό περιστατικό που της έτυχε κατά την διάρκεια γυρισμάτων. Αποκάλυψε πως «Ασέλγησαν επάνω μας, μας έπιαναν το στήθος, ήταν κάτι το αηδιαστικό»

Η αποκάλυψη της Δέσποινας Μοίρου για τον Θανάση Ευθυμιάδη

Δέσποινα Μοίρου Θανάσης Ευθυμιάδης

«Στο εσωτερικό είχα θέματα όχι στο εξωτερικό. Είχα ένα περιστατικό στην Ελλάδα στον Αρχιπέλαγος. Δυστυχώς είχαμε τον Θανάση Ευθυμιάδη και έχασα επεισόδια εξ αιτία του. Μου έκανε bullying γιατί θεωρούσε πως του έτρωγα τη δόξα. Μίλησα στον σκηνοθέτη και ο Στράτος Μαρκίδης μου είπε είναι αφόρητη η κατάσταση, θα πρέπει να βγεις από μερικά επεισόδια.

Μου απαγόρευε να δίνω συνεντεύξεις τύπου ‘"μην διανοηθείς και εμφανιστείς" μου έλεγε. Είχα πάθει τέτοιο σοκ, ειδικά μετά το ξύλο που είχα δεχτεί από τους μουσουλμάνοι, όταν κάναμε τη σειρά «Αρχιπέλαγος», στην Ξάνθη. Είχα και αυτόν τον άνθρωπο με αυτή την άρρωστη φιλοδοξία του με πίεζε» αποκαλύπτει η Δέσποινα Μοίρου και συνεχίζει να εξηγεί.

«Με Ζήλευε πως του έφαγα τη δόξα. Έκανε μαγκιές μόνο σε μένα που ήμουν νέα. Εγωπάθεια μεγάλη και σκέψου πως εγώ δεν είχα καν σκηνές μαζί του. Θυμάμαι είχα πάει καλεσμένη στον Θέμο Αναστασιάδη και έπαιρνε τους παραγωγούς και τους έκανε παράπονα γιατί πήγα και εκείνοι μου τα λέγανε… αν μπορούσε να με θάψει ζωντανή θα το έκανε.

Ενώ με έδιωξε και από τη σειρά με αυτόν τον τρόπο απαιτούσε να του ζητήσω συγνώμη ήμουν σε ένα καμαρίνι και με έπιασαν τα κλάματα θυμάμαι...»

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram