Κρατερός Κατσούλης για τις καταγγελίες ηθοποιών: «Είμαστε εδώ και βλέπουμε τι συμβαίνει»

Η δράση που ετοιμάζει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης για τις καταγγελίες ηθοποιών: «Είμαστε εδώ και βλέπουμε τι συμβαίνει»

Ο Κρατερός Κατσούλης λίγο πριν το τέλος της σημερινής του εκπομπής θέλησε να αναφερθεί στις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες από τις ηθοποιούς και ξεκαθάρισε πως παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν κα σύντομα θα λάβει δράση.

Από τη μέρα που η Ζέτα Δούκα έκανε την καταγγελία της για τον Γιώργο Κιμούλη, η εκπομπή δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στα όσα έχουν ακουστεί.

Σήμερα ωστόσο ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε με τον δικό του τρόπο κα εξήγησε πως οργανώνει κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο θα δούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Κρατερός Κατσούλης Στην φωλιά των ΚουΚου

«Φυσικά και είμαστε εδώ, φυσικά και γνωρίζουμε και βλέπουμε και ακούμε τι συμβαίνει. Και για του λόγου το αληθές ως ηθοποιοί έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα συναδέλφων που είναι μια ομάδα αλληλεγγύης, υποστήριξης και συμπαράστασης σε όποιον ή όποια έχει ασκηθεί, έχει γίνει, έχει υποστεί κατάχρηση εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα έχει εισπράξει. Θα είμαστε εδώ και το σαββατοκύριακο θα σας πούμε και άλλα νεότερα πράγματα που έχουμε σκεφτεί ως δράσεις».

Κρατερός Κατσούλης για Καραβάτου: «Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για να είμαστε όλοι μαζί»

Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα ο Κρατερός Κατσούλης καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής “Στην Φωλιά των Κου Κου“, χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι καλύτερη, όμως όχι τόσο καλά ακόμα για να μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι και τις υποχρεώσεις της.

«Δεν είμαστε και σήμερα όλοι μαζί. Πολύ θα θέλαμε αλλά δεν γίνεται ακόμα. Τα πράγματα είναι καλύτερα, δεν είναι όμως τόσο καλά για να είμαστε όλοι μαζί. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα γίνουμε οπότε θα επιστρέψουμε στην αρχική μας δομή. Ευχαριστούμε πολύ για τα “περαστικά” και τις ευχές σας», αποκάλυψε ο Κρατερός Κατσούλης.