Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τρίτης 2/4! Όλες οι εκπομπές, οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά...

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Τατουάζ: Η γκάφα που κάνει η Νικόλ μπροστά στον Αλέξανδρο,ανοίγει τον ασκό του Αιόλου!

Η επιστροφή: Ο Ζερβός συνδέεται με τον σερβιτόρο που έδωσε δηλητήριο στον Φώτη!

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις και αυτή την εβδομάδα για την «Επιστροφή» του ANT1! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Όλες οι εξελίξεις από το TV24!

Κι ενώ η Αθηνά συνεχίζει τις έρευνες για το ημερολόγιο, η επίσκεψη της Ελενας στο σπίτι του Ορέστη προκειμένου να δει αν είναι καλά μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, αλλά και το φιλί που αντάλλαξαν το πρώην ζευγάρι ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα σ’ εκείνη και τον νυν σύζυγό της, τον Πέτρο, ο οποίος παρακολούθησε live την τρυφερή τους στιγμή από τις κάμερες που έχει τοποθετήσει στο σπίτι του Ορέστη. Οταν η Ελενα επέστρεψε στο σπίτι της, ο Πέτρος κάθε άλλο παρά της έκρυψε τα όσα είδε: «Τι φιλί ήταν αυτό με τον Ορέστη», τη ρωτάει και εκείνη «παγώνει». «Τι εννοείς; Πώς το ξέρεις;», τον ρωτάει και εκείνος συνεχίζει: «Εχω τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι του και σας είδα να φιλιέστε! Επρεπε να το φανταστώ ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει ακόμα! Φαίνεται άλλωστε και από τη συμπεριφορά σου απέναντί του, που δεν τον πετάς μια και καλή από τη ζωή σου και τον αφήνεις να αλωνίζει». «Είσαι παράλογος... Είναι ο πατέρας των παιδιών μου και από τη στιγμή που εκείνα θέλουν τον πατέρα τους, δεν μπορώ να τους στερήσω αυτό το δικαίωμα! Από την άλλη, το φιλί δεν σήμαινε τίποτα απολύτως... Οπως θα είδες, τον έδιωξα από κοντά μου! Φυσικά και δεν θέλω να τον ξαναδώ», ισχυρίζεται, ενώ η Αθηνά ακούει τη συνομιλία τους και χαίρεται με τις εξελίξεις αφού το σχέδιό της με τον Ορέστη αρχίζει να πιάνει τόπο. Παράλληλα, η επιστροφή της Νατάλια θα φέρει νέα μπερδέματα στις ζωές του Νίκου, της Λίλας και του Χάρη, ενώ η Αννα αδυνατεί να πιστέψει την αποκάλυψη της Βίκυς πως ο Λευτέρης είναι ζωντανός: «Πάλι ψέματα; Γιατί ρε μου το κάνετε αυτό; Πώς μπορούσες τόσο καιρό να μου κρατάς κάτι τέτοιο μυστικό; Τι σας έχω κάνει πια;», ξεσπάει η κοπέλα. Η Αθηνά ενημερώνει τον Ορέστη για τον καβγά της Ελενας και του Πέτρου. Ωστόσο το φιλί δεν θα είναι το μοναδικό αγκάθι στον γάμο τους, αφού σύντομα θα αποκαλυφθεί πως ο Πέτρος έχει ένα ακόμη παιδί εκτός γάμου!

Καρέ-καρέ η αποκάλυψη από το ημερολόγιο

Ολα θα ξεκινήσουν όταν η Αθηνά θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αναπάντεχη εξέλιξη καθώς ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό της αδελφής της, της Λυδίας και αυτό έχει να κάνει με το εξώγαμο παιδί που απέκτησε μαζί με τον Πέτρο! Η αδίστακτη γυναίκα καταφέρνει με τον δικό της τρόπο να βρει τις σκισμένες σελίδες από το ημερολόγιο και ενημερώνει τον Ορέστη: «Δεν το πιστεύω! Ο Λειβαδάς έχει κι άλλο εξώγαμο! Τι κάνει ο τύπος; Αφήνει όλες τις γυναίκες έγκυες και μετά εξαφανίζεται;», λέει και οργανώνει τα επόμενα σχέδιά του. Μάλιστα προτρέπει την Αθηνά να ψάξει να μάθει αν το παιδί της αδελφής της είναι ζωντανό! Η Αθηνά δεν μπορεί να συνέλθει ακόμα με όσα έμαθε και μονολογεί: «Ηξερα ότι το είχε ρίξει.. Πώς άντεχε τόσα χρόνια να μου το κρύβει! Πρέπει να βρω το παιδί». Ο Ορέστης από την άλλη για τους δικούς του λόγους ενθουσιάζεται με το ενδεχόμενο να βρεθεί το «άλλο» παιδί του Λειβαδά, αφού έτσι θα καταφέρει να τον διώξει μια για πάντα από τις ζωές τους, αλλά και να κερδίσει την οικογένειά του και την εταιρεία.

Ο Ζερβός πίσω απ’ όλα;

Ο Νίκος προβληματίζεται με την επιστροφή της Νατάλια, αντιθέτως η συνεργασία της Λίλας με τον Χάρη πάει όλο και καλύτερα. Την ίδια στιγμή, η Ηρώ αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα το δικό της μυστικό που έχει να κάνει μ’ ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας! Κι ενώ ο Πέτρος ακόμα δεν έχει συγχωρήσει την Ελενα για το φιλί με τον Ορέστη, κάνει μια τρομερή ανακάλυψη, αφού συνδέει το παρελθόν του σερβιτόρου με ένα άτομο από το περιβάλλον των Κορωναίων που έχει κάθε λόγο να ζητάει εκδίκηση! Και αυτός δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Ζερβό! Η είδηση πέφτει σαν κεραυνός στο σπίτι των Κορωναίων: «Δεν είναι δυνατόν! Πώς μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο; Εχασε τον γιο του και ξέρει πώς είναι ο πόνος αυτός, αλλά ο Φώτης δεν του έφταιγε σε τίποτα! Ενα μικρό παιδί ήταν», σχολιάζουν όλοι. Και συνεχίζουν: «Ωστόσο γιατί να θέλει να σκοτώσει την Ελενα;». Με τις αποκαλύψεις αυτές, ο Παύλος πείθει τον Χάρη να παρακολουθήσουν το κρησφύγετο της Βίκυς: «Είμαι σίγουρος ότι κάτι κρύβει! Δεν ξέρω τι είναι αυτό, αλλά θέλω πολύ να το μάθω! Κάποια σχέση έχουν με όσα μας συμβαίνουν! Αλλωστε τόσα χρόνια ζούσε δίπλα σ’ έναν εγκληματία...». Ετσι, οι δυο τους βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Την ίδια ώρα, ο Γιάνναρης ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό στο σπίτι του Ζερβού που τον φέρνει τελικά στην πρώτη θέση της λίστας των ενόχων. Και αυτό δεν είναι άλλο από ένα μπουκαλάκι δηλητήριο!


Το σχέδιο της Αθηνάς

Η Αννα ακόμα δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο πατέρας της ζει! Από τη μια ενθουσιάζεται που είναι στη ζωή και από την άλλη τρελαίνεται στη σκέψη ότι τόσο καιρό της έλεγαν πάλι ψέματα! Τα ξεσπάσματά της είναι αλλοπρόσαλλα και η ήδη βεβαρυμένη ψυχολογία της την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη και θυμωμένη! Η Δανάη, από την άλλη, προσπαθεί κάθε φορά να την πλησιάσει, αλλά η Αννα συνεχίζει να τη διώχνει και να της φέρεται άσχημα... Μάλιστα πάνω σ’ έναν καβγά τους η Αννα της λέει: «Φτάνει πια! Παράτα με, δεν θέλω να έχω σχέσεις μαζί σας, δεν το καταλαβαίνεις πια; Ασχοληθείτε με τις ζωές σας και αφήστε μας εμάς στην ησυχία μας! Δεν με συγκινεί το δήθεν ενδιαφέρον σου, κάτσε εκεί μαζί με τον πατερούλη σου που γύρισε... Και πού ξέρεις, μπορεί κι εγώ να αποκτήσω ξανά πατέρα...». Το ξέσπασμα αυτό της Αννας φέρνει αμηχανία και υποψίες σε όλους τόσο για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο θυμός της, αλλά και για τις υπόνοιες που άφησε για τον... Λευτέρη! Ο Στέφανος προτείνει στον Ορέστη ένα παράτολμο σχέδιο για να περάσει η Ντέλκουμ στα χέρια τους, ενώ η Αθηνά αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τα σύννεφα στη σχέση του Πέτρου και της Ελενας και ρίχνει τα ερωτικά της δίχτυα στον Πέτρο. Ωστόσο το σχέδιό της να τον σαγηνεύσει στέφεται με αποτυχία και ο Πέτρος τη διώχνει από το σπίτι: «Μην πλησιάσεις ποτέ ξανά εδώ! Δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και να μείνεις μακριά από την οικογένειά μου». Παράλληλα η Αννα εξοργίζεται με τη Βίκυ όταν ανακαλύπτει ότι η Ευγενία είναι ψυχολόγος και μάλιστα βαλτή από τη μητέρα της. Ο Πέτρος παίρνει στο κινητό του ένα μυστηριώδες μήνυμα από την Ελενα, ενώ ο Γιάνναρης βγάζει ένταλμα έρευνας για το κρησφύγετο της Βίκυς. Αραγε θα ανακαλύψει τα ίχνη του Λευτέρη; Ο Στέφανος βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του για την κατάκτηση της Ντέλκουμ, ενώ ο Παύλος ανακαλύπτει κάτι ανησυχητικό για τον Γιάνναρη που θ’ αλλάξει και πάλι τα δεδομένα. Την ίδια ώρα, η Αθηνά βρίσκεται άσχημα χτυπημένη και ζητά βοήθεια από τον Πέτρο και την Ελενα. Δέχτηκε στ’ αλήθεια επίθεση ή είναι ένα ακόμα σχέδιο για να καταστρέψει ολοκληρωτικά τους Κορωναίους;

Η επιστροφή: Σούπερ αποκλειστικό! Σοβαρό τροχαίο για τον Χάρη - «Σώστε το παιδί μου»!

Κι ενώ η Ελενα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ της απόπειρας δολοφονίας της από τον Βογιατζή, ένα ακόμη χτύπημα την ταράζει! Ο Χάρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο τραυματισμένος από σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του! Τυχαίο γεγονός ή κάποιος έχει βάλει στόχο και τα παιδιά; Το TV24 έχει όλες τις απαντήσεις...

Ο Παύλος προβληματίζεται από την «οικειότητα» που δείχνει να έχει ο Γιάνναρης με τη Βίκυ, αλλά και ο Πέτρος έρχεται σε άμεση σύγκρουση με τον αστυνόμο. Η Βίκυ ζητάει εξηγήσεις από τον Λευτέρη για τη δολοφονική επίθεση στον Ορέστη, αλλά εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν ευθύνεται, λέει όμως την αλήθεια; Ο Χρήστος δίνει μια σημαντική πληροφορία για την Αννα στην Ελενα και τον Πέτρο: «Η συμπεριφορά της είναι περίεργη και δεν μιλάω για το σοκ που υπέστη με τα όσα έμαθε για τον πατέρα της και την οικογένειά της», τους αναφέρει. Και συνεχίζει: «Εχει περίεργα ξεσπάσματα που με τρομάζουν! Γίνεται επιθετική και βίαιη, ενώ το βλέμμα της χάνεται στο κενό και κοιτάζει με μίσος». Η Ελενα και ο Πέτρος προβληματίζονται πολύ με όσα τους λέει ο Χρήστος για την Αννα, ενώ την ίδια στιγμή και η Βίκυ βλέπει με καχυποψία τη συμπεριφορά της κόρης της.

Η επιστροφή: H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκαλύπτει το ιδανικό τέλος για την «Έλενα»!

Μετά από όλα αυτά, ο Πέτρος αποφασίζει να επισκεφτεί ξανά το ζαχαροπλαστείο και να μιλήσει με την κόρη της ιδιοκτήτριας. Αυτή τη φορά όμως η Ελπίδα θα θυμηθεί μια σοκαριστική λεπτομέρεια σε σχέση με τον Κώστα Βογιατζή. «Τον είχα δει με μια κοπέλα, μελαχρινή και όμορφη! Συνομιλούσαν χαμηλόφωνα σαν κάτι να σκάρωναν, δεν άκουσα όμως τι έλεγαν». Ο Πέτρος της δείχνει μια φωτογραφία της Αννας: «Αυτή είναι η κοπέλα που τον είδατε μαζί;, τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει θετικά! Ο Πέτρος έχει σοκαριστεί και δεν ξέρει τι να κάνει. Σαστισμένος μπροστά στην αποκάλυψη της Ελπίδας ότι η Αννα και ο σερβιτόρος που ψάχνουν γνωρίζονταν, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη νεαρή κοπέλα. Αμέσως ενημερώνει τον Γιάνναρη για όσα έμαθε και εκείνος βγάζει ένταλμα. «Μάθαμε ότι είχες σχέσεις με τον σερβιτόρο που έβαλε δηλητήριο στο γλυκό της Ελενας και τελικά πέθανε ο Φώτης!», της αναφέρει και εκείνη ισχυρίζεται: «Δεν έχω καμία σχέση με ό,τι έγινε! Το παιδί απλά το γνώριζα, πού να ήξερα ότι είναι και αυτός ψυχοπαθής!».

Φωτεινή Τσακίρη: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην «Επιστροφή»! Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε!

Η Βίκυ μαθαίνει για την προσαγωγή της Αννας και έξαλλη πάει να βρει τον Γιάνναρη. Στο μεταξύ, ο άνθρωπος που όλοι αναζητούν, ο Βογιατζής, εμφανίζεται ξανά, αποφασισμένος να τελειώσει τη «δουλειά» που άφησε στη μέση και αυτή δεν είναι άλλη από το να σκοτώσει την Ελενα! Ο Ορέστης τη σώζει και η είδηση για τη νέα δολοφονική επίθεση εναντίον της ταράζουν την οικογένεια Κορωναίου και όχι μόνο! Παράλληλα, ο Λευτέρης διαπιστώνει ταραγμένος ότι ο Χάρης παρακολουθεί το σπίτι... Η Αννα αφήνεται προς το παρόν ελεύθερη, αλλά όλοι την αντιμετωπίζουν με καχυποψία. Ο Χάρης μάλιστα φτάνει σε σημείο να συγκρουστεί ευθέως μαζί της: «Είσαι ίδια ο πατέρας σου! Μια στυγνή δολοφόνος». «Πρόσεξε πώς μου μιλάς, δεν σου επιτρέπω», του λέει και εκείνος της απαντάει ειρωνικά: «Γιατί, τι θα κάνεις; Θα σκοτώσεις κι εμένα;». Αργότερα ο Χάρης βρίσκεται στη μηχανή του, αλλά κάποιος του έχει κόψει τα φρένα με αποτέλεσμα να πάθει σοβαρό ατύχημα! Αμέσως μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου φτάνει και η Ελενα που φωνάζει στους γιατρούς: «Σώστε το παιδί μου». Οι υποψίες όλων για το σοβαρό τροχαίο του νεαρού πέφτουν πάνω στην Αννα...

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Για περισσότερες τηλεοπτικές εξελίξεις στο Youweekly.gr, επισκεφθείτε την σχετική μας κατηγορία