Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια... Εξελίξεις "βόμβα" στο σημερινό επεισόδιο (4/12)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "βόμβα" από το σημερινό επεισόδιο (4/12) της σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες»! Ο Νέστορας δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια...

Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα...

Expand player

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40

Ο Νέστορας δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια και που θα ξυπνήσει μνήμες από ένα τραγικό λάθος του παρελθόντος του. Κι ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται ο Μιλτιάδης γυρίζει στο χωριό από το νοσοκομείο και έχει μια ειλικρινή συζήτηση με την Ελένη. Η Δρόσω παλεύει με τη ζήλια που αρχίζει να νιώθει για τον έρωτα της Ασημίνας και ο Κυριάκος προσπαθεί να πείσει την Ουρανία να μην μαρτυρήσει σε κανέναν ότι είδε τον Κυπραίο και την Μυρσίνη μόνους στο δάσος. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, και η Ασημίνα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της, πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα. Ο Μελέτης παρασύρεται και φιλάει με πάθος την Πηνελόπη την ίδια στιγμή που ο Κλεομένης ζητά το χέρι της από τον Δούκα. Η Ελένη μετά από μια επίσκεψη ενός υπαλλήλου του Υπουργείου Γεωργίας, ανακαλύπτει κάτι, που δεν θα έπρεπε να μάθει.

Ας δούμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας! Όλα όσα θα γίνουν πριν παίξουν στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες: Η απίστευτη αποκάλυψη του "Μελέτη" - «Με έβρισε η μάνα μου γιατί...»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο τηλεοπτικός "Μελέτης" από τις Άγριες Μέλισσες, καλεσμένος στο Πρωινό. «Με έβρισε η μάνα μου γιατί...».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκη μίλησε, μεταξύ άλλων για τις δύο πιο δύσκολες σκηνές της σειράς, τη δολοφονία του Γιάννου και τον “εξευτελισμό” της Βιολέτας.

«Στη σκηνή με τη Θεοφανία δεν είναι ότι ζοριστήκαμε, αλλά ήταν αυτό το γέλιο που κάναμε, αυτή την κακία που είχαμε στο μάτι. Δεν μπορείς να τη γυρίσεις τόσες πολλές φορές τη σκηνή, δεν αντέχεις κιόλας. Και ήταν και εξαιρετικός ο τρόπος που έπαιζε η Θεοφανία. Ήταν πολύ βαρύ, ασχέτως αν εκείνη τη στιγμή κάνεις τον Μελέτη.

Άγριες Μέλισσες: «Βομβα»! Κόβεται από τον ΑΝΤ1; Τι θα συμβεί;

Κι εγώ και ο Γιάννης Κουκουράκης ήμασταν χάλια. Μέχρι και η μητέρα μου με έβρισε, δεν μπορώ να σου πω τι μου είπε. Και της απάντησα ότι “με έχεις γεννήσει, ξέρεις την αλήθεια”. Άμα στο λέει και η μητέρα σου, πώς να αισθάνεσαι εσύ;», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ spoiler για την σειρά! Ποια ερωτεύεται ο κοινοτάρχης;

Σούπερ spoiler για την σειρά Άγριες Μέλισσες μόλις «έσκασε»! Ποια ερωτεύεται ο κοινοτάρχης; Δεν πάει το μυαλό σας!

Μέσα από το Πρωινό έγινε μία αποκάλυψη για την εξέλιξη της σειράς που κανείς δεν περίμενε! Όπως ήδη έχουμε γράψει, η Ασημίνα παλεύει με τις ενοχές της και την αγάπη της για τον Νικηφόρο. Και ενώ η Ελένη πασχίζει καθημερινά για να κρατήσει τα χωράφια τους, εκείνη πρέπει να αποφασίσει εάν θα ακολουθήσει τον Νικηφόρο στο Παρίσι.

Την ανατροπή, όμως, την κάνει ο Δούκας, ο οποίος προτείνει στον Νικηφόρο μια συμφωνία προκειμένου να δεχτεί την Ασημίνα για νύφη του.

Στο φως θα έρθει ένας άλλος έρωτας, αυτός του κοινοτάρχη για την... Μυρσίνη!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: H "Βιολέτα" έβγαλε στην φόρα βίντεο και τους συγκλονίζει όλους!

Νίκος Καρβέλας: Το... παρελθόν με ηθοποιό από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»! Δείτε το πρόσωπό της!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr