Νίκος Καρβέλας: Το... παρελθόν με ηθοποιό από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»! Δείτε το πρόσωπό της!

Το ντοκουμέντο που «θάφτηκε» στον χρόνο!

Νίκος Καρβέλας: Το... παρελθόν με ηθοποιό από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»! Δείτε το πρόσωπό της!

Κι όμως, ο Νίκος Καρβέλας έχει... παρελθόν με ηθοποιό από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»! Δείτε το πρόσωπό της και σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας!

Η ίδια, φιλοξενήθηκε στο περιοδικό YOU και μίλησε για όλους και για όλα! Μάλιστα, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, αποκάλυψε ότι έχει κοινά σημεία με το Νίκο Καρβέλα!

Έχεις παίξει στη «Μάλα» με Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα...

Ναι, ήταν η πρώτη μου παράσταση φεύγοντας από Εθνικό Θέατρο και Λυρική Σκηνή, η πρώτη οντισιόν που πήγα και με πήρανε. Υπερπαραγωγή για την Ελλάδα, δεν έχει ξαναγίνει τέτοια δουλειά. Και μετά στη ζωή μου μπήκε η Μιμή Ντενίση με το «Βίκτωρ Βικτώρια» που με είχε προτείνει ο οδηγός της. Αναγνωρίζω στη Μιμή ότι παρ' όλο που της είχαν προτείνει τότε πολύ κόσμο, με πήρε επειδή της άρεσα και πέρασα δύο υπέροχες σεζόν μαζί της.

Δίνει «μάχη» η Μαρία Κίτσου! Μίλησε για τον καρκίνο της ψυχής...

Νίκος Καρβέλας Άγριες Μέλισσες ηθοποιός σχέση

Ο λόγος για την Ελένη Καρακάση, που έκανε την αποκάλυψη στην Κατερία Μπούσιου και μας άφησε «κάγκελο»! Δείτε σε βίντεο την εμφάνισή της στην σκηνή:

Αννίτα Πάνια: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που την έφερε κοντά με το Νίκο Καρβέλα! Δεν το ήξερε κανείς...

Αυτό είναι το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που έφερε κοντά τον Νίκου Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια. Δεν το ήξερε κανείς, εκτός των κοντινών τους προσώπων.

Το ζευγάρι έζησε έναν όμορφο έρωτα ο οποίος έφερε τον γάμο και κατέληξε σε... διαζύγιο, καθώς πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ποια είναι όμως το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που τους έφερε κοντά;

Αννίτα Πάνια: Τραγικό! Η απίστευτη κίνηση του Νίκου Καρβέλα στην κηδεία του πατέρα της! Αποκάλυψη 6 μήνες μετά...

Τον Αύγουστο του 2013 η Αννίτα Πάνια πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν έχασε την μητέρα της Ιφιγένεια, εντελώς ξαφνικά από πνευμονικό οίδημα!

Όμως δεν ήταν μόνο αυτό, λίγους μήνες αργότερα έχασε και εκείνος την μητέρα του Σοφία και η παρουσιάστρια του στάθηκε.