GNTM: Η Νίκη Τσαγιά, τα επικά σχόλια της τριάδας και η αποχώρηση βόμβα! (Βίντεο)

Τι είδαμε χτες;

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM είδαμε στις κοπέλες να ξεκινάνε την ημέρα τους με γυμναστική, όπου και αποδείχθηκε ποιες αντέχουν και ποιες έπεσαν σαν τα κοτόπουλα!

Αφού λοιπόν τελείωσαν την γυμναστική τους μία ομάδα κοριτσιών χαλάρωνε στον κήπο και στους καναπές τους συζητώντας! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Κάπου εκεί η παραγωγή θα έπρεπε να προστατέψει την συγκεκριμένη παίκτρια η οποί ήταν ένα βήμα πριν φανούν τα πάντα με την λήψη αυτή!

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 07 Νοεμβρίου!

Ο λόγος για την Ειρήνη Ερημίδου, η οποία μάλλον την επόμενη φορά θα πρέπει να προσέξει τον τρόπο που... απλώνεται στον καναπέ!

Δείτε το βίντεο:

Λίγο αργότερα ένα απίστευτο τρολάρισμα φύλαγαν για τον αυστηρή κριτή του GNTM οι παίκτριες αφού μετά την... απαιτητική πρωινή γυμναστική τους αποφάσισαν να... παίξουν!

Τι; Μα φυσικά να μιμηθούν την Βίκυ Καγιά και τις διαγωνιζόμενες του Shopping Star!

Φόρεσαν λοιπόν τα απαραίτητα σύνολα και βγήκαν να κάνουν πασαρέλα!

Η Μικαέλα Φωτιάδη βέβαια ανέλαβε την... παρουσίαση της εκπομπής και οι διάλογοι είναι απίστευτοι!

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Το επόμενο πρωί ήρθε η ώρα της γυμναστικής και της γκρίνιας!

Δεν ήταν λίγες εκείνες που ξίνισαν και.. απογοητεύτηκαν, αφού φαίνεται πώς η σχέση τους με την γυμναστική μόνο καλή δεν είναι!

Δείτε τα κορίτσια να γυμνάζονται στο παρακάτω βίντεο:

Η Μικαέλα Φωτιάδη, λίγο πριν την φωτογράφιση που θα με κρίνει ποια θα αποχωρήσει έδωσε ρέστα!@

Ποια κορίτσια όμως του Greece's Next Top Model την έκαναν έξαλλη;

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 07 Νοεμβρίου;

Όπως ανέφερε η ίδια κάποιες κοπέλες μέσα στο σπίτι το βράδυ κάνουν φασαρία και δεν αφήνουν τις υπόλοιπες να ξεκουραστούν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όσες κάνανε φασαρία χθες, μάλλον δεν τις πολυνοιάζει, ήρθε η ώρα να φεύγουνε κι αυτές σιγά σιγά, δεν είναι κακία, αλλά 02:00 τη νύχτα να κάνουν φασαρία; Ποια φωνή ακούγεται περισσότερο όμως; Την επόμενη φορά που η Βίκυ θα μας πει ότι φαινόμαστε κουρασμένες εγώ θα τις δείξω με το δάχτυλό μου, ποιες κάνουνε φασαρία, δεν φταίμε εμείς που δεν κοιμόμαστε μετά».

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν το τέλος η δοκιμασία στο GNTM φαίνεται πως δυσαρέστησε πολλά κορίτσια αφού το concept της φωτογράφισης της έκανε να παγώσουν!

Ειδικότερα, τα κορίτσια σήμερα κλήθηκαν να συνεργαστούν με άντρες παρτενέρ για καμπάνια κραγιόν με τον φωτογράφο Freddie F να τους λέει χαρακτηριστικά: «Θα είναι μια σκυταλοδρομία φιλιών. Θα φιλιέστε με κάποιον άντρα κι ελπίζουμε να μην φεύγει το κραγιόν».

Όπως ήταν φυσικό η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από τις διαγωνιζόμενες!

Ορισμένες ενοχλήθηκαν αρκετά, άλλες ήταν άνετες και άλλες... ενθουσιάστηκαν!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Φυσικά για μία ακόμη φορά η τριάδα φωτιά έδωσε ρέστα με τα... πικρόχολα σχόλιά της, με αφορμή την φωτογράφιση και το ιδιαίτερο concept της!

Γίνεται να μην σχολιάσουν, βγάζοντας και σε αυτό το επεισόδιο τα... φτυάρια τους;

Μα φυσικά όχι!

«Είδα εφιάλτη, είδα ότι ήμουν φίλη της Αμανατίδου», είπε μεταξύ άλλων η Μικαέλα Φωτιάδη με την Εύη Ιωαννίδου να περιγράφει το δικό της όνειρο.

«Μήπως είδαμε την Αμανατίδου και τη Γαρυφαλλιά που δεν τα πήγανε καλά στη φωτογράφιση;», είπε η Μικαέλα, με τις άλλες δύο να σχολιάζουν: «Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο κλαίγανε όλες αυτή τη φορά, μου το έπαιζαν π@ρθενοπιπ@τσες όλες. Έχουν έρθει εδώ για κάνουν μόντελινγκ ή έχουν έρθει εδώ για να τραβάμε τα ψυχολογικά τους, δεν έχω καταλάβει».

Δείτε το βίντεο:

Σαν βόμβα όμως έσκασε στο επεισόδιο η οικειοθελής αποχώρηση της Γαρυφαλλιάς, γεγονός που ξάφνιασε αρκετά τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τις υπόλοιπες κοπέλες του GNTM!

Η ίδια όπως ανακοίνωσε στην Βίκυ Καγιά είχε αποφασίσει καιρό τώρα να αποχωρίσει γι αυτό και δεν θέλει να συνεχίσει άλλο στο παιχνίδι.

Μάταια η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την μεταπείσει, αφού η Γαρυφαλλιά δεν ήθελε να μείνει άλλο!

Δείτε το βίντεο:

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Γαρυφαλιάς που έσκασε σαν βόμβα στο παιχνίδι, ένα ακόμη κορίτσι θα έπρεπε να αποχωρήσει!

Στην τελευταία τριάδα λοιπόν έμειναν η Άννα, η Έλενα και η Ειρήνη, με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει ότι η παίκτρια που αποχωρεί τελικά είναι η Έλενα.

Το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται πως προκάλεσε την έντονη αντίδραση των υπόλοιπων κοριτσιών.

Βλέποντας την αντίδραση αυτή η Βίκυ Καγιά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ελένη λυπάμαι πάρα πολύ, δεν βοήθησες καθόλου τον εαυτό σου».

Δείτε το βίντεο:

TAGS