Θες λαμπερό αλλά και ρομαντικό μακιγιάζ; Η Αννίτα Μπραντ σου δείχνει πως να το καταφέρεις με απλά βήματα!

Θα λατρέψεις την τεχνική της!

Θες λαμπερό αλλά και ρομαντικό μακιγιάζ για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου; Η Αννίτα Μπραντ σου δείχνει πως να το καταφέρεις με απλά βήματα στο λεπτό!

Η make up artist, είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και φροντίζει να μας κρατάει ενήμερες με τα πιο "hot" trends. Για αυτόν τον λόγο η ίδια μας προτείνει το πιο glam αλλά συγχρόνως απαλό μακιγιάζ!

Expand player

Το συγκεκριμένο look μπορεί να φορεθεί σε άπειρες περιστάσεις, καθώς είναι σε αποχρώσεις του ροζ, και μπορείς άνετα να το συνδυάσεις τόσο με ένα πιο απογευματινό outfit, όσο και με ένα βραδινό.

Να αναφέρουμε επίσης πως είναι ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου, καθώς μπορεί αρκετοί να πιστεύουν πως το ροζ είναι πιο καλοκαιρινό χρώμα, ωστόσο αυτό δεν ισχύει μιας και μπορείς άνετα να το βάλεις και τον χειμώνα και να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου όλη την ημέρα; Σου έχουμε «έξυπνα μυστικά» που θα σε σώσουν!

5 + 1 μυστικά μακιγιάζ για να γίνεις expert!

Σήμερα είναι η μέρα, για να μάθεις 5 + 1 μυστικά μακιγιάζ ώστε να για να γίνεις expert!

Αν σου αρέσει να βάφεσαι και θέλεις να ξέρεις όλα τα μυστικά τότε ρίξε μια ματιά που θα σε κάνει να πας το μακιγιάζ σου σε άλλο επίπεδο!

Το μακιγιάζ είναι από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσει κάποια, καθώς το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης μας. Υπάρχουν μικρές βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε στο μακιγιάζ σας, που θα σας κάνουν αμέσως να νιώσετε όμορφη..

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά χρήσιμα μυστικά:

Tip #1: Χρησιμοποίησε ένα ice roller
Το πιθανότερο είναι πως ξέρεις ότι τα παγωμένα κουταλάκια κάτω από τα μάτια σου διώχνουν το πρήξιμο. Μερικές φορές όμως ξυπνάς με όλο σου το πρόσωπο πρησμένο – ειδικά μετά από ξενύχτι. Τι κάνεις; Υπάρχει λύση και λέγεται ice rollers. Χρησιμοποίησέ το πριν βάλεις οποιοδήποτε προϊόν και θα νιώσεις το πρόσωπό σου αμέσως πιο σφιχτό και τονωμένο.

Tip #3: DIY λάμψη
Για να λάμπει περισσότερο το δέρμα σου χωρίς να βάλεις κάποιο fancy primer, ανάμιξε ένα highlighter σε υγρή μορφή ή πούδρα με τη βάση σου. Το ιριδίζον χρώμα του θα είναι πολύ διακριτικό αλλά αποτελεσματικό. Την ίδια δουλειά θα μπορούσε να κάνει μια «γυαλιστερή», ουδέτερου χρώματος σκιά.

Tip #4: Άλλαξε τη σειρά που βάζεις το ρουζ
Για αυτή τη φυσική λάμψη «από μέσα», δοκίμασε να βάζεις ένα ρουζ σε μορφή κρέμας πριν το foundation ή την ενυδατική με χρώμα. Η εφαρμογή του foundation επάνω από το ρουζ κάνει πιο απαλό το αποτέλεσμα και δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως το χρώμα προέρχεται από το δέρμα σου. Είναι ο τέλειος τρόπος για ένα όμορφο και φυσικό «αναψοκοκκίνισμα».

Tip #5: Βούρτσισε τα φρύδια σου προς τα κάτω
Ο καλύτερος τρόπος να γεμίσεις τα φρύδια σου είναι να τα βουρτσίσεις πρώτα προς τα κάτω. Έτσι θα μπορείς να γεμίσεις την επάνω άκρη τους με το αγαπημένο σου προϊόν, ακολουθώντας τη φυσική ανάπτυξη των τριχών και προσθέτοντας κάτι παραπάνω όπου χρειάζεται. Μετά βούρτσισε τα φρύδια σου ξανά προς τα επάνω και συνέχισε το γέμισμα. Μην γεμίσεις ψηλότερα από την επάνω γραμμή που δημιούργησες. Όταν τα βουρτσίσεις, οι τριχούλες θα σκεπάσουν τη γραμμή, διατηρώντας το σχήμα τους και δείχνοντας όσο πιο φυσικά γίνεται.

Tip #6: Βάλε bronzer στα σωστά σημεία
Για να δημιουργήσεις βάθος, να τελειώνεις πάντα τη ρουτίνα σου βάζοντας bronzer εκεί που οι ειδικοί αποκαλούν άλω του προσώπου. Βάλε bronzer στους κροτάφους, στη γραμμή του μετώπου, στα βαθουλώματα κάτω από τα μήλα και στη γραμμή του πιγουνιού για να ζωντανέψεις την εμφάνισή σου. Αυτή είναι η τέλεια τεχνική για να δείχνεις εντελώς ξύπνια.

Tip #7: Παράλειψε τις πούδρες HD
Μη χρησιμοποιείς ποτέ πούδρες HD ή προϊόντα που περιέχουν πολλή σιλικόνη για να ολοκληρώσεις ή να σταθεροποιήσεις τη βάση σου. Αυτά τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί ειδικά για κινηματογραφική χρήση. Τα συστατικά τους αντανακλούν το φως και δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας πυκνής λευκής πούδρας επάνω στο δέρμα σου. Είναι το λάθος του «ερασιτέχνη» που κάνουν ακόμη και πολλοί επαγγελματίες.

5+1 μυστικά για να σχεδιάσεις σωστά το eyeliner!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το απόλυτο μυστικό για τεράστιες βλεφαρίδες είναι μόνο εδώ!

Margot Robbie: Get her look! Το τέλειο μακιγιάζ για τις γιορτές!

Διαβάστε περισσότερα θέματα μακιγιάζ στο Youweekly.gr!