Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το απόλυτο μυστικό για τεράστιες βλεφαρίδες είναι μόνο εδώ!

Εσύ το ήξερες;

Το απόλυτο μυστικό για τεράστιες βλεφαρίδες είναι μόνο εδώ!
ΜΑΚΙΓΙΑΖ 27.11.2019 15:42

Θέλεις να μάθεις το απόλυτο μυστικό για τεράστιες βλεφαρίδες; Είσαι έτοιμη;

Οι βλεφαρίδες σε απασχολούν και είναι λογικό... Ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά στο μακιγιάζ ή το δέρμα σου (υπάρχουν αυτές οι μέρες) εκείνες μπορούν να σε σώσουν αν είναι πυκνές και έντονες.

Οι μάσκαρα είναι απαραίτητες και λατρεμένες και κάνουν την καλύτερη δουλειά όμως, μερικές φορές χρειάζονται λίγη βοήθεια… Το να κάνεις τις βλεφαρίδες σου πραγματικά πολύ πυκνές και εντυπωσιακές με μια μάσκαρα είναι δύσκολο. Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι και αν έχεις κάποια σπουδαία έξοδο (ή ένα καυτό ραντεβού) μπορεί να καταφύγεις στις ψεύτικες.

Δεν χρειάζεται! Έχουμε το τρικ που μπορεί να σου χαρίσει διπλάσιες σε όγκο βλεφαρίδες χωρίς να τις επιβαρύνεις με το ψαλίδι ή να χρειαστεί να παιδευτείς με τις ψεύτικες. Ποιο είναι αυτό; Η καφέ μάσκαρα…

Ναι, ξέρουμε κοιτάζεις με ανοιχτό στόμα την οθόνη. Πως γίνεται η διακριτική καφέ μάσκαρα να κάνει όλη την διαφορά. Δεν θα την κάνει μόνη της αλλά σε συνδυασμό με την μαύρη σου και η τεχνική είναι απλή. Πέρνα μια ελαφριά στρώση μαύρης μάσκαρα από όλες τις βλεφαρίδες. Έπειτα πέρνα λίγη καφέ από την μέση και προς τις άκρες των βλεφαρίδων και πριν στεγνώσει, πέρνα από πάνω μια ακόμα στρώση μαύρης μάσκαρα. Ιδανικά θα πρέπει να χτενίσεις καλά τις βλεφαρίδες σου πριν στεγνώσουν οι τρεις στρώσεις για να τις ανοίξεις αλλά και να μην το κάνεις δεν πειράζει. Βλέπεις, η καφέ μάσκαρα θα δώσει όσο επιπλέον όγκο χρειάζεσαι διακριτικά, χωρίς να φαίνεται πως έβαλες πολλή μάσκαρα. Έπειτα η μαύρη θα τονίσει ακόμα περισσότερο το χρώμα και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

Και αν αναρωτιέσαι πόση ώρα πια πρέπει να ασχοληθείς με τις βλεφαρίδες σου θα σου απαντήσουμε αφενός: Μην γκρινιάζεις! Και αφετέρου πως η διαδικασία δεν διαρκεί παραπάνω από μισό λεπτό. Δοκίμασέ το απόψε κιόλας!

Τα λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ και σε μεγαλώνουν!

Κορίτσια προσοχή! Αυτά είναι τα 3 λάθη που κάνεις με τη μάσκαρα!

Γυναίκες είμαστε και λάθη...δεν κάνουμε συνήθως αλλά τυχαίνει να κάνουμε καμιά φορά στο μακιγιάζ μας. Κορίτσια προσοχή παρακαλώ σε αυτά τα θέματα! Αυτά είναι τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνεις με την μάσκαρα!

Το θέμα είναι σε κάθε περίπτωση να μαθαίνουμε από αυτά και να προσπαθούμε να μην τα επαναλαμβάνουμε!

1. Βάζεις- Βγάζεις το βουρτσάκι
Γίνεται σχεδόν ασυνείδητα τις περισσότερες φορές όμως, με το να βγάζεις- βάζεις το βουρτσάκι, το tube γεμίζει αέρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η μάσκαρα να στεγνώνει πιο γρήγορα, απ' ότι συνήθως.

2. Τη δανίζεσαι και τη δανείζεις
Ευλογία να μοιράζεσαι τα πράγματά σου, αλλά κάτι τέτοιο στην περίπτωση των καλλυντικών μπορεί να αποδειχθεί τραγωδία. Προφανώς, δεν αναφερόμαστε σε κλειστά-μη χρησιμοποιημένα καλλυντικά, αλλά σε όλες αυτές τις φορές που δανείστηκες και δάνεισες τη μάσκαρά σου σε κάποια φίλη κολλητή ή αδερφή. Δεν θα συμβεί πάντα, αλλά μια τέτοια κίνηση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα μάτια, όπως ερεθισμοί, φλεγμονές, επιπεφυκίτιδες, επιβαρύνοντας την υγεία των βλεφαρίδων σου.

3. Το παρακάνεις με την ποσότητα
«Less is more» ο κανόνας που δεν πρέπει να ξεχνάς στο μακιγιάζ σου, πόσο μάλλον όταν παίρνεις τη μάσκαρα στα χέρια σου και ξεκινάς με τις στρώσεις. Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα κατά νου είναι πως δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές- aka να περάσεις τιε βλεφαρίδες σου με πολλές στρώσεις- προκειμένου να πετύχεις ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Τρεις στρώσεις αρκούν για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό look. Φυσικά, αυτό εξαρτάται και από την καμπυλώτητα και την πυκνότητα που έχουν ήδη οι βλεφαρίδες σου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με αυτά τα έξυπνα κόλπα θα κάνεις το μακιγιάζ σου σταθερό!

Πώς να βαφτώ μόνη μου; 3 κορυφαία tips ΠΡΙΝ απλώσεις τη βάση μακιγιάζ!

Διαβάστε περισσότερα θέματα μακιγιάζ στο Youweekly.gr!

Share