Backstage βίντεο από την συνέντευξη του Γιώργου Κοψιδά στο νέο τεύχος YOU

Μην το χάσετε

Τρεις μήνες μετά το Survivor είναι στα καλύτερά του. Σε backstage δηλώσεις, ο Γιώργος Κοψιδάς μιλάει για τα μελλοντικά του σχέδια, προβλέπει τον τελικό νικητή στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και σχολιάζει το κίνημα #metoo που ξέσπασε όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Expand player

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Έλενα Οικονόμου

Makeup-Hair: Διονυσία Κωνσταντίνου

Ποιον βλέπεις για νικητή στο Survivor;

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που έχει συνέχεια ανατροπές, οπότε κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποιος θα είναι νικητής. Αυτό που μπορώ να προβλέψω, αν μπορώ, είναι ότι στον ημιτελικό θα φτάσει ο Ηλίας, ο Σάκης, ίσως η Μαριαλένα, ο Κόρο και ίσως ο Ασημακόπουλος -τέσσερις απ' αυτούς τους πέντε. Νομίζω η πιο πιθανή τελικά δυάδα, θα είναι ο Ηλίας με τον Σάκη, αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος.

Θα κάνεις ένα σχόλιο για το κίνημα #metoo;

Ναι, είναι μία κίνηση που πιστεύω ότι έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Χαίρομαι που έγινε, γιατί κάποια στιγμή έπρεπε να βγουν στη φορά πράγματα που δεν ήταν καθόλου όμορφα για το χώρο μας. Συνέβη όταν έλειπα στον Άγιο Δομίνικο, οπότε το έμαθα μετά. Είναι κάτι που θεωρώ ότι είναι πολύ σωστό και έτσι έπρεπε να γίνει.

Από εδώ και πέρα τι ετοιμάζεις;

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί