Τα ερωτικά ταιριάσματα του φετινού καλοκαιριού! Δες τα ζώδιά σας και πώς θα περάσετε

Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα το ίδιο και η ερωτική λίμπιντο των ζωδίων, που διψούν πλέον για χαρά, παιχνίδι, έρωτα, απόλαυση, πάθος αλλά και κάποιοι για ... δέσμευση!

Το καλοκαίρι 2016 έχει εναλλαγές για τα ερωτικά των ζωδίων, δίνει ευκαιρίες κρύβει όμως και κάποιες ερωτικές παγίδες ..... Σίγουρα θα αναρωτιέσαι με ποιο ζώδιο ταιριάζεις περισσότερο αυτό το καλοκαίρι ή θέλεις να μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου ή ακόμα και μία νέα γνωριμία που έκανες....

Το άρθρα με τα ερωτικά ταιριάσματα των ζωδίων θα σου είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την περίοδο του καλοκαιριού, ώστε να ξέρεις τι πρέπει να αποφύγεις, τι πρέπει να τολμήσεις, σε ποιο ζώδιο πρέπει να πεις το μεγάλο «ναι» αλλά και ποιο ζώδιο πρέπει να αποφύγεις στα ερωτικά σου!

Κριός με Κριό : Καλοκαίρι Φωτιά για την σχέση σας με πάθος και ένταση ... η σταθερότητα όμως έχει πάει βόλτα.....

Κριός με Ταύρο: Αν ανταπεξέλθεις στις απαιτητικές διαθέσεις και στα καπρίτσια του Ταύρου θα περάσετε ένα ερωτικό καλοκαίρι!

Κριός με Δίδυμο: Ο Δίδυμος αυτό το καλοκαίρι δεν ξέρει τι θέλει ... φρόντισε να περάσεις καλά χωρίς να πιέζεις για μέλλον, εξέλιξη, πορεία.

Κριός με Καρκίνο: Ξεπερνάτε ερωτικά εμπόδια του χτες και αναζωπυρώνεται η ερωτική σας επιθυμία!

Κριός με Λέοντα: Έρωτας κεραυνοβόλος, καυτές στιγμές και ένα ιδιαίτερα σημαντικό καλοκαίρι για τον δικό σας συνδυασμό! Ο Λέοντας αυτό το καλοκαίρι μπορεί να πιει νερό στο όνομά σου!

Κριός με Παρθένο: Ο Παρθένος αγχώνεται και πιέζεται αυτό το καλοκαίρι από την συμπεριφορά σου αλλά και την βιασύνη σου ... διώξε του το άγχος και ... μην βιάζεσαι!

Κριός με Ζυγό: Από τα μέσα Ιουλίου ως και το ξεκίνημα του Αυγούστου οι συνθήκες της σχέσης σας θα είναι μοναδικές .... Τον Αύγουστο θα υπάρξουν πικρά λογάκια!

Κριός με Σκορπιό: Μία καλοκαιρινή ερωτική μάχη για το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο στη σχέση ... οι καβγάδες αναμενόμενοι!

Κριός με Τοξότη: Τα πάντα μοιάζουν ιδανικά, αρκεί να μην αφήσεις τον Τοξότη να σε παρασύρει με την υπερβολή του, γιατί στην ουσία αυτό τον καιρό δεν ξέρει πολύ καλά τι θέλει!

Κριός με Αιγόκερω: Το ερωτικό πάθος του καλοκαιριού δεν σημαίνει απαραίτητα και «για πάντα μαζί»! Τον Ιούλιο μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις!

Κριός με Υδροχόο: Νομίζω ότι αυτό το καλοκαίρι ένας Υδροχόος μπορεί πραγματικά να κάνει τον έρωτα να φαντάζει στα μάτια σου σαν ένα μοναδικό παιχνίδι που θέλει να το ζήσεις στο έπακρο!

Κριός με Ιχθύ: Σου αρέσει ο Ιχθύς, σε σαγηνεύει όμως προς τον Αύγουστο θα σε εκνευρίσει κιόλας .... Η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζει πολύ στην ιδιοσυγκρασία σου!

Ταύρος με Ταύρο: Αυτό το καλοκαίρι νιώθεις ότι θέλεις να επενδύσεις σε αυτή τη σχέση και εύχεσαι να σου κάτσει η «καλή» και να μείνετε για πάντα μαζί! Έλα μου ντε όμως που πάντα κάτι συμβαίνει και ... «τρώγεστε»!

Ταύρος με Δίδυμο: Πρόσεξε αυτό το καλοκαίρι γιατί Ταυράκι εσύ μπορεί να δεις πιο σοβαρά την σχέση αυτή και στο τέλος να απογοητευτείς και να πιέσεις σκληρά τον Δίδυμο.

Ταύρος με Καρκίνο: Ένα καλοκαίρι γεμάτο «γούτσου – γούτσου» αγκαλίτσες, μηνυματάκια, εκδρομούλες και πολλές αγαπουλίτσες! Επιτέλους αυτό που ήθελες θα το έχεις!

Ταύρος με Λέοντα: Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε, τη μία μαλώνετε, την άλλη αγαπιέστε αλλά οι προσωπικές σας στιγμές έχουν έντονο ερωτικό πόθο τον οποίο νιώθετε ότι τον ζείτε για πρώτη φορά!

Ταύρος με Παρθένο: Η επικοινωνία σας δεν είναι και τόσο εύκολη, άλλα σου λέει ο Παρθένος, άλλα καταλαβαίνεις, ενώ και εσύ από την πλευρά σου δεν μπορείς να βρεις αυτό το καλοκαίρι τον τρόπο για να κάνεις εύκολα να σου ανοιχτεί ...

Ταύρος με Ζυγό: Ο Ζυγός αυτό το καλοκαίρι νιώθει σαν να τον είχαν κλείσει όλο τον υπόλοιπο χρόνο στο μπουκάλι και τώρα ήρθε η ώρα να ξεσαλώσει ... Εσένα αυτό σου κακοφαίνεται και καταπιέζεις! Φέρτον στα νερά σου!

Ταύρος με Σκορπιό: Δείξε κατανόηση στα ξεσπάσματα και στις απαιτήσεις του Σκορπιού και θυμήσου ότι το σεξ αυτό το καλοκαίρι μπορεί να σας ενώσει και να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μεταξύ σας.

Ταύρος με Τοξότη: Άλλα θέλει ο ένας, άλλα θέλει ο άλλος όμως το Τοξοτάκι εντέλει θα βάλει νερό στο κρασί του και θα ακολουθήσει τα δικά σου «θέλω»!

Ταύρος με Αιγόκερω: Ο Αιγόκερως αυτό το καλοκαίρι μπορεί να σου προσφέρει αλησμόνητες ερωτικές στιγμές.... Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Ιουλίου το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Ταύρος με Υδροχόο: Είσαστε πολύ διαφορετικοί, όμως αυτές οι αντιθέσεις σας είναι που σε κάνουν να παθιάζεσαι μαζί του αυτό το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο!

Ταύρος με Ιχθύ: Το Ψαράκι δεν στέκεται και πολύ γερά στα πόδια του αυτό το καλοκαίρι και θέλει κατανόηση, στοργή και φροντίδα ... Αν τα κάνεις αυτά δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς για τη σχέση σας.

Δίδυμος με Δίδυμο: Η σχέση σας είναι δύσκολη για αυτό το καλοκαίρι, ιδιαίτερα από τα μέσα Αυγούστου που ο Άρης και ο Κρόνος θα φέρουν εξελίξεις που δυστυχώς θα παγώσουν την κατάσταση ανάμεσά σας... Μην επενδύεις!

Δίδυμος με Καρκίνο: Ο Καρκίνος θα σε πλανέψει, θα σε γοητεύσει αυτό το καλοκαίρι, όμως σύντομα θα καταλάβεις ότι αυτό που σου δίνει δεν είναι αρκετό ή τουλάχιστον δεν είναι αυτό που εσύ αναζητάς αυτή την περίοδο!

Δίδυμος με Λέοντα: Ο Λέοντας μπορεί να γίνει η «όαση» του καλοκαιριού σου Δίδυμε μου! Μαζί θα διασκεδάσετε, θα σε κάνει να ξεφύγεις και να διώξεις τι έγνοιες μακριά .... αρκεί να μην παίζει το ματάκι σου δεξιά και αριστερά.

Δίδυμος με Παρθένο: Η καυστικότητα και τα επικριτικά σχόλια του Παρθένου, αυτό το καλοκαίρι θα σε κουράσουν ... Θα έχεις επικοινωνίες και συναντήσεις, αλλά πάντα θα καταλήγετε στον ίδιο παρανομαστή!

Δίδυμος με Ζυγό: Το απόλυτο ερωτικό σου ταίριασμα για το καλοκαίρι 2016! Αν δεν έχεις ταίρι τότε αναζήτησε έναν Ζυγό που ταιριάζει απόλυτα στην ψυχοσύνθεσή σου και στην ιδιοσυγκρασία σου!

Δίδυμος με Σκορπιό: Παθιασμένες ερωτικές νύχτες μπορείς να ζήσεις με έναν Σκορπιό, όμως πρόσεξε γιατί θα δαγκώσεις την λαμαρίνα και δεν είναι να μείνει για καιρό κοντά σου ...

Δίδυμος με Τοξότη: Σε καταλαβαίνει, σε νιώθει θέλει αυτό το καλοκαίρι να περάσετε καλά μαζί ... Οι στιγμές ερωτικής απόλαυσης θα είναι αρκετές ιδιαίτερα από μέσα Ιουλίου ως αρχές Αυγούστου ... Η πορεία του υπόλοιπου καλοκαιριού δεν θα είναι έτσι όπως θα θέλατε...

Δίδυμος με Αιγόκερω: Αν η σχέση κρατά από παλιά, τότε μπορείτε να έρθετε κοντά και να τα ξαναβρείτε.... Αν η σχέση είναι καινούργια, ο Αιγόκερως δεν θα σου δώσει αυτά που έχεις ανάγκη για να αφεθείς!

Δίδυμος με Υδροχόο: Θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα ο Υδροχόος αυτό το καλοκαίρι και θα περάσεις όμορφα μαζί του ... Ωστόσο, για να πεις ότι «έδεσες τον γάιδαρό σου» θα πρέπει να φτάσει φθινόπωρο ....

Δίδυμος με Ιχθύ: Και μαζί και μόνος ίδιος είναι ο πόνος λέει ένα τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα στην σχέση με τον Ιχθύ ... αυτό το καλοκαίρι είναι δύσκολο να τα βρείτε και να έχετε μία ήρεμη σχέση!

Καρκίνος με Καρκίνο: Για ρομαντικά βράδια σε ακρογιαλιές, για ταξίδια του μυαλού αλλά και της πραγματικότητας, ο Καρκίνος θα είναι εκεί για σένα για να σε κάνει να περάσεις στιγμές που σου είχαν λείψει!

Καρκίνος με Λέοντα: Ένας Λέοντας μπορεί να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα αυτό το καλοκαίρι χαρίζοντας σου καλοκαιρινές ερωτικές εμπειρίες που είναι πρωτόγνωρες!

Καρκίνος με Παρθένο: Σε αυτό τον συνδυασμό ευνοείται η ερωτική επανασύνδεση ιδιαίτερα στα τέλη του Αυγούστου ! Το Παρθενάκι περνά τα ζόρια του, δείξτου κατανόηση αν πραγματικά τον αγαπάς.

Καρκίνος με Ζυγό: Δεν μπορείς να έχεις ένα ήρεμο ερωτικά καλοκαίρι στο πλευρό του Ζυγού ... Θα σε έχει σε αναμμένα κάρβουνα και θα βουτηχτείς στην ανασφάλεια ... Αν τον έχεις μία κρύο , μία ζέστη όλο και κάτι καλό μπορεί να συμβεί .

Καρκίνος με Σκορπιό: Αν υποταχτείς στα ερωτικά «θέλω» του Σκορπιού και δεν του φέρεις αντιστάσεις ... τότε ναι το καλοκαίρι σας θα είναι μοναδικό.

Καρκίνος με Τοξότη: Ο Τοξότης θα σου βάλει όρια αυτό το καλοκαίρι, όρια τα οποία δεν θα σου αρέσουν και θα σε απογοητεύσουν. Θυμήσου ότι άθελά σου μπορεί να τον καταπιέσεις συναισθηματικά.

Καρκίνος με Αιγόκερω: Αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να έχετε μία σχέση με τα «όλα» της ... πάθος, ένταση, καβγά, ηρεμία, ρομαντισμό... Οι στιγμές εναλλάσσονται με τρόπο μοναδικό και δεν μπορείς να του αντισταθείς!

Καρκίνος με Υδροχόο: Ο Υδροχόος μπορεί να είναι πολύ ντόμπρος και ειλικρινής μαζί σου, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί να σε ξυπνήσει από το όμορφο ρομαντικό παραμυθάκι που θα θελες να ζήσεις....

Καρκίνος με Ιχθύ: Η σχέση σας αναθερμαίνεται ενώ αν γνωριστείτε τώρα, δηλαδή αυτό το καλοκαίρι, τότε σίγουρα μπορεί να δέσει το γλυκό και να πάτε και για σοβαρά,από το 2017.

Λέων με Λέων: Υπάρχει μία έντονη έλξη ανάμεσα σας, ιδιαίτερα αυτό το καλοκαίρι ...! Τυχαία περιστατικά θα σας φέρνουν κοντά από εκεί που δεν το περιμένει κανένας από τους δύο!

Λέων με Παρθένο : Αυτό το καλοκαίρι ο Παρθένος μπορεί αρκετά συχνά να σε κάνει να χάσεις το χαμόγελο και την αισιοδοξία σου ... Δεν συστήνετε ως το ζώδιο με το οποίο μπορείς να διασκεδάσεις να ερωτοτροπήσεις έτσι όπως θα θελες.

Λέων με Ζυγό: Η σχέση σας είναι σούπερ αυτό το καλοκαίρι .... Πολύ γρήγορα μπορεί να προχωρήσετε ακόμα και σε κάτι πιο μόνιμο και σταθερό .... Σε καταλαβαίνει, σε νιώθει, σε θέλει .... και ναι αυτό το καλοκαίρι ο Ζυγός μπορεί να πάρει και σοβαρές αποφάσεις για την πορεία σας.

Λέων με Σκορπιό: Αν η επιθυμία σου είναι να περάσεις ένα παθιασμένο ερωτικό καλοκαίρι με το βλέμμα, την αγκαλιά σου και το κορμί σου όλο δοσμένο απόλυτα σε έναν Σκορπιό (μακριά από φίλους, συγγενείς κλπ) τότε ναι θα περάσετε καλά!

Λέων με Τοξότη: Ο Τοξότης θα κάνει την προσπάθειά του για να περάσετε ένα ερωτικό καλοκαίρι ... Οι συνθήκες δεν θα τον ευνοούν πάντα έτσι και θα φέρετε αλλόκοτα! Αν το αντέξεις όλα θα πάνε καλά!

Λέων με Αιγόκερω: Ο Αιγόκερως όσο και να προσπαθεί, δεν θα μπορέσει ειδικά αυτό το καλοκαίρι να σου αντισταθεί. Η αλήθεια είναι μάλιστα ότι μπορεί να σε ερωτευτεί και από την αρχή (ειδικά αν γνωρίζεστε καιρό)!

Λέων με Υδροχόο: Λιονταράκι είσαι σε φάση που αναζητάς κάτι πιο μόνιμο και σταθερό ... Ο Υδροχόος δεν είναι ακόμα σε φάση για να σου το προσφέρει ... Αν δεν πεις όχι σε μία ανάλαφρη ερωτική περιπέτεια μαζί του, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά από το φθινόπωρο!

Λέων με Ιχθύ: Ο Ιχθύς βλέπει πιο σοβαρά και μελλοντικά τη μεταξύ σας σχέση και κάνει όνειρα (ίσως και θερινής νύχτας), εσένα ναι μεν σε γοητεύει, σε εκνευρίζει όμως συνάμα..... Μην τον πληγώσεις!

Παρθένος με Ζυγό: Ο Ζυγός μπορεί να είναι αρκετά άστατος μαζί σου, γεγονός που θα σε βάλει σε σκέψεις, σε διλήμματα και μεγάλα μπερδέματα.... Μην επενδύεις πολλά γιατί θα απογοητευτείς!

Παρθένος με Σκορπιό: Θα σε διεκδικήσει και αυτό είναι κάτι που θα σε εξιτάρει και θα σε ξεσηκώσει .... Για να σιγουρευτείς όμως ότι η σχέση σας έχει σταθερότητα, θα πρέπει να περάσει και ο Σεπτέμβρης !

Παρθένος με Τοξότη: Προσοχή στην καλοκαιρινή ερωτική παγίδα που μπορεί να έχεις με έναν Τοξότη .... Θα σε ξεσηκώσει δεν λέω ...αλλά κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα, κάποιο ψέμα θα ειπωθεί και θα στραβώσει το κλίμα.

Παρθένος με Αιγόκερω: Ο Αιγόκερως θα κάνει τα βήματα για να έρθει στην αγκαλιά σου το φετινό καλοκαίρι! Μην ψάχνεις ελαττώματα, λάθη, παραπτώματα .... Ζήσε μαζί του τη στιγμή και ....δεν θα χάσεις!

Παρθένος με Υδροχόο: Μία σχέση για γερά νεύρα αυτό το καλοκαίρι είναι η δική σας .... Άλλα θέλει ο Υδροχόος, άλλα θέλεις εσύ ....Το ζήτημα όμως είναι ότι κανείς από τους 2 δεν θα υποχωρήσει.

Παρθένος με Ιχθύ: Ο Ιχθύς θα κάνει ανοίγματα μαζί σου και θα σου εκφράσει τις βαθύτερες επιθυμίες του .... Έλα ντε όμως που κάποια πράγματα που θα σου πει δεν θα είναι ακριβώς έτσι ... Φύλαγε λοιπόν τα ρούχα σου για να σου μείνουν τα μισά!

Ζυγός με Ζυγό: Μαγεία, ρομαντισμός και συναίσθημα! Απέφυγε μόνο την υπεραισιοδοξία και μην τον εμπιστεύεσαι τυφλά… Από Σεπτέμβρη θα αποδειχθεί αν αυτή η αγάπη, είναι για να κρατήσει!

Ζυγός με Σκορπιό: Εσύ είσαι ήρεμος ενώ εκείνος περνάει μία περίοδο με πολλά… νεύρα! Το πάθος και οι καυτές βραδιές μεταξύ σας πάντως είναι δεδομένες!

Ζυγός με Τοξότη: Έχει πολλά προσωπικά προβλήματα και δεν έχει καταλήξει στα συναισθηματικά του «θέλω». Θα ταλαιπωρηθείς μαζί του τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβρη.

Ζυγός με Αιγόκερω: Έχει γίνει πιο χαμογελαστός και δεκτικός και αυτό σε γοητεύει! Αν φροντίσετε να περιορίσετε τις διαφορές των προσωπικοτήτων σας, τότε όλα καλα!

Ζυγός με Υδροχόο: Πάθος και συναίσθημα είναι ο τίτλος του καλοκαιριού για σένα και τον Υδροχόο! Καλά να περάσετε λοιπόν!

Ζυγός με Ιχθύ: Δεν θα αντέξεις την γκρίνια και τις τάσεις θλίψης του αυτό το καλοκαίρι. Προσπάθησε να τον ηρεμήσεις και κυρίως να είσαι έντιμος απέναντί του και θα περάσετε όμορφα!

Σκορπιός με Σκορπιό: Σας ενώνει ο ερωτισμός και το πάθος σας και δεν μπορείτε να αντισταθείτε ο ένας στον άλλο! Οι καθημερινοί τσακωμοί όμως είναι μέσα στο πρόγραμμα του καλοκαιριού και μάλιστα τη λάθος στιγμή και με το λάθος τρόπο!

Σκορπιός με Τοξότη: Μην παίρνεις τοις μετρητοίς ότι σου λέει, αφού και ο ίδιος δεν ξέρει τι ακριβώς ξεστομίζει. Απέφυγε τους τσακωμούς και δώσε του την σιγουριά που χρειάζεται, χωρίς όμως να τον πιέσεις.

Σκορπιός με Αιγόκερω: Είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι! Του προσφέρεις πάθος, σου προσφέρει αισιοδοξία!

Σκορπιός με Υδροχόο: Μπορείς αν θέλεις να ζήσεις το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου με τον Υδροχόο! Ότι ακριβώς χρειάζεσαι. Πρόσεχε μόνο μην αντιστραφούν οι ρόλοι και αρχίσει εκείνος να ζηλεύει εσένα και έρθουνε συγκρούσεις!

Σκορπιός με Ιχθύ: Ο Ιχθύς θα σε φέρει πολλές φορές στα όρια σου φέτος και ίσως οι τσακωμοί είναι αναπόφευκτοι. Χρησιμοποιείστε αυτά που σας ενώνουν για να τα ξεπεράσετε όλα μαζί!

Τοξότης με Τοξότη: Προσπαθήστε να ξεπεράσετε μαζί τα προβλήματα και όχι να ρίχτετε το φταίξιμο ο ένας στον άλλο. Τον Αύγουστο απέφυγε εντάσεις και τσακωμούς!

Τοξότης με Αιγόκερω: Ο Ιούλιος είναι ο καλύτερος σας μήνας και περνάτε υπέροχα! Τον Αύγουστο, ωστόσο έχετε πεσμένη και περίεργη ψυχολογία και οι δυο, έτοιμη να εκραγεί από στιγμή σε στιγμή!

Τοξότης με Υδροχόο: Παρόλο που θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, ο ερωτισμός, το πάθος και το βαθύ συναίσθημα, θα σας φέρνουν συνέχεια κοντά!

Τοξότης με Ιχθύ: Πολλά τα προβλήματα, οι εντάσεις και οι αναποδιές! Παρ’όλ’αυτά η κοινή προσπάθεια και υπομονή μπορεί να κάνει θαύματα. Μην παρεξηγείς τα λόγια του.

Αιγόκερως με Αιγόκερω: Πάθος, έρωτας και πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι για την ερωτική σας σχέση. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς από κοινού και περάστε υπέροχα!

Αιγόκερως με Υδροχόο: Ο Υδροχόος φέτος βγάζει στην επιφάνεια έναν καινούργιο και πολύ πιο υπέροχο εαυτό! Αφήσου στα υπέροχα χέρια του και μην ζητάς χωρίς λόγο περισσότερα, επειδή στο λέει η λογική σου!

Αιγόκερως με Ιχθύ: Αν θες να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι τα δύο σας, ετοιμάσου να «νταντεύεις» ένα γκρινιάρικο και ανασφαλές παιδί. Αν δεν έχεις αυτή τη διάθεση, κρατήσου καλύτερα μακριά.

Υδροχόος με Υδροχόο: Αν δεν παρασυρθείτε σε αλλεπάλληλους εγωιστικούς τσακωμούς, μπορείτε να έχετε ένα μοναδικά καυτό καλοκαίρι!

Υδροχόος με Ιχθύ: Απεχθάνεσαι την αστάθεια του αλλά νιώθεις τα ψυχικά του «θέλω». Δώσε του τη σιγουριά που χρειάζεται και όλα θα είναι τέλεια!

Ιχθύς με Ιχθύ: Ζητάτε τα ίδια πράγματα αλλά δεν αναγνωρίζετε σωστά τα σημάδια που δίνετε ο ένας στον άλλο. Να είστε αμφότεροι ξεκάθαροι και ειλικρινείς.

oroskopos.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια και ζευγάρια- Ποιοι είναι οι παραδεισένιοι και ποιοι οι χειρότεροι συνδυασμοί

Ερμής στον Καρκίνο- Ποιοι είναι οι χαμένοι και ποιοι οι κερδισμένοι του Ιουλίου

Ο ήλιος στον Καρκίνο- Νέες γνωριμίες, έρωτες και χωρισμούς επιφυλάσσει ο μήνας του Καρκίνου

Tα καλύτερα μας σήμερα:

Αδημοσίευτο βίντεο: Ο Παντελίδης ερμηνεύει με την κιθάρα του το τραγούδι που έγραψε λίγο πριν πεθάνει

Επίθεση της Μαρίας Μπακοδήμου στη Νωαίνα: «Η άλλη η ξεδιάντροπη πήγε και…» (VIDEO)

Δεν έχει ξαναγίνει! Πήραν τηλέφωνο τον Βερύκιο και έβαλε ανοιχτή ακρόαση! Δεν φαντάζεστε ποια ήταν και τι του έλεγε!
TAGS