Πανσέληνος Ιουλίου στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που ορίζει την πραγματικότητα. Η Πανσέληνος αυτή θα ανατρέψει πολλά δεδομένα και θα μας κάνει να θερμάνουμε τις φιλοδοξίες μας.

Η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Σκορπιό και η καλή της σχέση με τον Κρόνο, όσο και η δύσκολη όψη με τον Άρη μας προετοιμάζουν να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Η ιστορία επιταχύνεται και πρέπει όλοι μας να έχουμε καλά ανακλαστικά για να αντιμετωπίσουμε τις αλλαγές, να γίνουμε θετικό κομμάτι των αλλαγών και να επωφεληθούμε.

Η κοινωνική κατάσταση θα δυσκολέψει κι άλλο, καθώς κάτι καινούριο παλεύει να γεννηθεί. Ας ελπίσουμε ότι ο Άρης στον Ζυγό είναι αρκετά αδύναμος και δεν θα δούμε περισσότερη ανάφλεξη στην γειτονιά μας σε πολιτικό επίπεδο.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, είστε οι άμεσα εμπλεκόμενοι της Πανσελήνου. Αυτή τη στιγμή θα κληθείτε να μετάσχετε σε μεγάλες μεταβολές, που θα έχουν πολύ να κάνουν με το οικονομικό θέμα και με ζητήματα κύρους.

Η γενική επίδραση αυτής της Πανσελήνου για όλα τα ζώδια βέβαια θα είναι πολύ σημαντική.

Η τύχη σας μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργη σε σχέση με τα προβλήματα των άλλων. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ασυνήθιστη στροφή και να κατακτήσετε αυτό που φαινόταν να είναι ένα αδύνατο εμπόδιο.

Η υπερβολική τόλμη δεν σας εξυπηρετεί μια πιθανή απειλή μπορεί να γίνει πραγματικότητα θα πρέπει να προσέξετε το κάθε σας βήμα.

Έχετε να αντιμετωπίσετε την απερισκεψία, την ορμή και τον μαξιμαλισμό σας. Είναι όμως και μια καλή Πανσεληνος για τυχόν επιχειρήσεις που συνδέονται με ανακαινίσεις, εκσυγχρονισμούς, βελτιστοποιήσεις, κλπ.

Απερίσκεπτες ενέργειες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη χρηματοπιστωτική σταθερότητά η οποία είναι πολύ σημαντική για τα τωρινά σχέδια. Οι επιθυμίες σας για νεωτερισμούς είναι επικίνδυνες με αυτό το δύσκολο φεγγάρι .

Όσοι από εσάς καταφέρετε να κρατήσετε τα πράγματα της προσωπικής σας ζωής θα βγείτε κερδισμένοι.

athensmagazine.gr



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έμαθες το ζώδιό του; Μάθε με ποια ατάκα θα τον ρίξεις!

Μην κάνεις ποτέ κουβέντα για γάμο σε αυτά τα ζώδια!

Θες να τον κάνεις να ζηλέψει; Μάθε πώς ανάλογα με το ζώδιό του!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

«Ο Παντελής είχε στιβαρή φωνή, αλλά το είδος αυτών των τραγουδιών…»: Η κριτική για τον Παντελίδη που θα συζητηθεί

Αποκάλυψη! Η αδελφή αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού έγινε καλόγρια -Τι αποκαλύπτει ο ίδιος

Δύσκολες ώρες για την Ελευθερία Αρβανιτάκη -Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί
TAGS