Πόσο σημαντικό είναι το σ*ξ για κάθε ζώδιο; Αυτό αδιαφορεί τελείως...

Ώρα να απελευθερωθούμε λίγο και να μιλήσουμε αστρολογικά για σεξ ... Σίγουρα έχεις ακούσει και έχεις διαβάσει ότι ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο και αυτή η προσέγγιση έχει μία δόση αλήθειας, ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό το ζώδιο που επιζητά το σεξ στη ζωή του! Κάθε ζώδιο θέλει να έχει μία ενεργή σεξουαλική ζωή με πάθος, αλλά εκφράζει αυτή την ανάγκη με διαφορετικό τρόπο και υπό διαφορετικές συνθήκες.

Στο άρθρο που ακολουθεί λοιπόν θα διαβάσεις πόσο σημαντικό είναι το σεξ για κάθε ζώδιο αλλά και ανά φύλλο, αλλά θα μάθεις και πολύ χρήσιμα σεξουαλικά μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις... Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Κριός
Με κυβερνήτη του ζωδίου του τον Άρη, το σεξ για τον Κριό είναι ένα ερωτικό παιχνίδι κατάκτησης το οποίο τον γεμίζει με εγρήγορση! Είναι από τα ζώδια που έχουν κατατάσσουν το σεξ, ως την προτεραιότητά τους σε μία σχέση...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (07/02) από την Άντα Λεούση!

Ο Άντρας Κριός: Θα φροντίσει να σε ρίξει στο κρεβάτι από τα πρώτα ραντεβού! Αν δυσκολευτεί, αρχικά θα επιμείνει, γρήγορα όμως θα θιχτεί ο εγωισμός του και θα βαρεθεί.

Η γυναίκα Κριός: Διεκδικεί ένα καλό κρεβάτι με τον άντρα που βάζει ερωτικό στόχο! Αν ο σύντροφός της δεν την συναρπάζει τότε γρήγορα βαριέται!

Ταύρος
Το σεξ για τον Ταύρο είναι ένα αισθησιακό παιχνίδι ένωσης και ζεστασιάς. Με κυβερνήτη του την Αφροδίτη, ο Ταύρος εκφράζει τις επιθυμίες του μέσα από την σαρκική ένωση ... Δεν ερωτεύεται αν πρώτα δεν πάει στο κρεβάτι...

Ο Άντρας Ταύρος: Κατατάσσει το Σεξ, ως το απαραίτητο «συστατικό» για την δημιουργία και σταθεροποίηση μίας σχέσης! Έχει το ταλέντο να βάζει φωτιές στο κρεβάτι!

Η γυναίκα Ταύρος: Αισθησιακή και καυτή ερωμένη, ξέρει πώς να προκαλεί έναν άντρα, ενώ έστω και αν δεν το παραδέχεται δημοσίως, το σεξ είναι για αυτήν το Α και το Ω για να δεθεί συναισθηματικά με έναν άντρα.

Δίδυμος
Αν δεν καταφέρεις να κάνεις πρώτα σεξ στο μυαλό ενός Δίδυμου, τότε είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γευτείς μαζί του την σαρκική ένωση! Η προτεραιότητα του Δίδυμου σε μία σχέση είναι η επικοινωνία, αν δεν υπάρχει τότε χάνει την έλξη του και δεν τον ενδιαφέρει και το σεξ

Ο Άντρας Δίδυμος: Είναι ο παιχνιδιάρης άντρας του ζωδιακού, όπου στα νιάτα του βάζει ως προτεραιότητά του την δημιουργία «λίστας» γυναικών που έχει πάει. Στην πιο ώριμη ηλικία, αντιλαμβάνεται ότι για αυτόν πιο σημαντική είναι η ποιότητα παρά η ποσότητα.

Η γυναίκα Δίδυμος: Της αρέσει να παίζει, να προκαλεί και να «ανάβει» τους άντρες. Το σεξ ωστόσο είναι προτεραιότητά της, μόνο με τον άντρα που έχει καταφέρει να την εξιτάρει εγκεφαλικά!

Καρκίνος
Παρόλο τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες του, το άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου νιώθει ότι το σεξ είναι μία μορφή συναισθηματικής επιβεβαίωσης, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για να νιώσει ψυχική ένωση αλλά και πληρότητα με το άτομο που έχει στο πλευρό του!

Άντρας Καρκίνος: Είναι ένας τρυφερός και δοτικός εραστής, του αρέσει το σεξ, αλλά στην μόνιμη σύντροφο δεν θα εκδηλώσει φανερά τις βαθύτερες επιθυμίες του αλλά θα λειτουργήσει κάθως πρέπει!

Γυναίκα Καρκίνος: Ντρέπεται να κάνει το πρώτο βήμα και να διεκδικήσει μία βραδιά ερωτικής απόλαυσης από τον άντρα που θέλει, ωστόσο ...όταν νιώσει σιγουριά, εμπιστοσύνη και οικειότητα τότε εκφράζει το πόσο σημαντικό είναι για την ίδια το σεξ.

Λέων
Το ζώδιο του έρωτα , ο Λέοντας φλέγεται από ερωτικό πόθο και είναι της άποψης ότι το σεξ είναι πηγή ενέργειας, έμπνευσης, δημιουργικότητας... Με λίγα λόγια το σεξ για ένα Λιοντάρι είναι πηγή ζωής!

Άντρας Λέων: Δεν πρόκειται να παραμείνει σε μία σχέση, αν δεν νιώθει το πάθος και την έλξη την σωματική αλλά και την συναισθηματική με την γυναίκα που έχει στο πλευρό του! Λατρεύει να εισπράττει σεξουαλική επιβεβαίωση.

Γυναίκα Λέων: Θα σε προκαλέσει με τον πιο φλογερό τρόπο για να σε μπλέξει στα δίχτυα της και για να την παρακαλάς συνεχώς για σεξ ... Έχει το ταλέντο αλλά και το μεράκι!

Παρθένος
Λένε ότι είναι συντηρητικός, λογικός, πρακτικός και ότι δουλεύει πολύ ... με το σεξ όμως πώς τα πάει ένας Παρθένος; Το σεξ για τον Παρθένο είναι μία βιολογική ανάγκη, άκρως απαραίτητη για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά και μία σχέση! Ωστόσο είναι ο άνθρωπος που θα συμβιβαστεί σε μία σχέση που δεν έχει καλό σεξ, αν το άτομο που έχει στο πλευρό του είναι αξιόλογο ή του καλύπτει κάποιες άλλες ανάγκες.

Άντρας Παρθένος: Δεν εκφράζει εύκολα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, ωστόσο έχει τον τρόπο να συναρπάζει με τις άκρως ικανοποιητικές κινήσεις του κάθε γυναίκα στο κρεβάτι! Το σεξ για αυτόν δεν είναι προτεραιότητα. Σημαντικό είναι να μπορεί να μοιράζεται μία σωστή επικοινωνία με την σύντροφό του!

Άντρας Παρθένος: Της αρέσει να ικανοποιεί σεξουαλικά τον σύντροφό της και ποτέ δεν αφήνει παραπονεμένο έναν άντρα στο πλευρό της. Πιστεύει ότι το σεξ είναι μέσα στις βασικές ανάγκες ενός άντρα , έτσι και φροντίζει να μην αφήνει κενά.

Ζυγός
Το παιδί της Αφροδίτης (όπως και ο Ταύρος) , ο Ζυγός συγκαταλέγει το σεξ ως την πιο σημαντική λειτουργία μίας σχέσης, αφού μέσα από την ερωτική δραστηριότητα το ζευγάρι ενώνεται ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά και γίνεται ένα ...

Άντρας Ζυγός: Ο ατακτούλης του ζωδιακού, όπου παίζει το ματάκι του και του αρέσει να σκορπά σεξουαλική απόλαυση στις γυναίκες που έχει στο πλευρό του! Αν τον παραμελήσεις σεξουαλικά ... τον έχασες...

Γυναίκα Ζυγός: Είναι η γυναίκα που θα σε ρίξει με τέτοιο τρόπο στο κρεβάτι, χωρίς να σου δώσει το δικαίωμα να σκεφτείς ούτε στιγμή ότι είναι «εύκολη» ή ότι σε αποπλάνησε. Το σεξ για την Ζυγίνα είναι το κερασάκι στην τούρτα της συντροφικότητας.

Σκορπιός

Το ζώδιο του σεξ, ο Σκορπιός είναι της άποψης ότι μία σχέση ξεκινά και τελειώνει στο κρεβάτι ... Δεν μπορεί να ξεκινήσει μία σχέση αν δεν έχει δοκιμάσει τις σεξουαλικές επιδόσεις αλλά και την χημεία που υπάρχει στο κρεβάτι. Τονίζω εδώ ότι ο Σκορπιός μπορεί να παραμείνει σε μία σχέση μόνο και μόνο επειδή ικανοποιείται στο έπακρο σεξουαλικά...

Άντρας Σκορπιός: Ένας άντρας με μυστήρια, πολύπλοκη, παθιασμένη σεξουαλική ζωή, όπου τα έχει ζήσει όλα ... Μεγάλες περιόδους αποχής, Μεγάλες περιόδους που είχε 2 ή και 3 γυναίκες παράλληλα ... Μεγάλες περιόδους που το μυαλό του ήταν κολλημένο μόνο στο σεξ ...

Γυναίκα Σκορπιός: Είναι γυναίκα των άκρων, όπου δίνει την ψυχή της στο σεξ αλλά μπορεί να ζήσει και για μεγάλους περιόδους χωρίς αυτό .. Σημαντικό; Να υπάρχει το κίνητρο που θα την απογειώσει ... Τότε ναι το σεξ είναι προτεραιότητά της και μάλιστα σημαντική!

Τοξότης
Συλλέκτης Εμπειριών ακριβώς αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σεξουαλικής ζωής ενός Τοξότη ο οποίος διψά για γνώση αλλά και για ... διαφορετικότητα! Το σεξ είναι σαν ένα σπορ ... στο οποίο πρέπει να δείξουμε καλές επιδόσεις ... Ο Τοξότης φροντίζει λοιπόν να ενισχύει το δυναμικό του με νέα τερτίπια που θα τον κάνουν να εισπράττει κολακείες....

Άντρας Τοξότης: Τα έχει δοκιμάσει όλα στο σεξ και ... έχει πάει και με αρκετές γυναίκες. Είναι φιλελεύθερος, χωρίς ταμπού και δεν κοιτάζει σχεδόν ποτέ την εξωτερική εμφάνιση .. Έχει δοκιμάσει ψηλές, κοντές, αδύνατες, χοντρές, τουρίστριες, μεγαλύτερες, μικρότερες... Το σεξ είναι προτεραιότητα στη ζωή του λοιπόν τουλάχιστον μέχρι να το χορτάσει (χορταίνεται όμως;)

Γυναίκα Τοξότης: Αρκετά διαφορετική από τον Άντρα , η γυναίκα Τοξότης θα θέσει σε προτεραιότητα της το Σεξ , όταν ο άντρας που συναντήσει καταφέρει να βρει το κουμπί της για να την προκαλέσει ... Όσο πιο δύσκολος είναι ένας άντρας, τόσο το καλύτερο!

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι «κρυφή πληγή» ... δείχνει εργασιομανής, δοσμένος στην καριέρα και στην κοινωνική καταξίωση και πολλές φορές σε κάνει να σκέφτεσαι: «Μα πότε βρίσκει χρόνο για σεξ» ... Κι όμως αγάπες μου ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που βάζει ως βασική προτεραιότητά του την εκτόνωση της ενέργειάς του μέσω της σεξουαλικής του ζωής ...

Άντρας Αιγόκερως: Κατακτητής και δυναμικός εραστής, επιβάλει την ώρα του σεξ και δεν δέχεται αντιρρήσεις ... Είναι της άποψης ότι η γυναίκα που έχει στο πλευρό του πρέπει να του δίνεται ολοκληρωτικά και να κάνει μαζί του πράγματα που δεν έχει ξανά κάνει στο παρελθόν ... Αν του το παίξει δύσκολη, τότε θα κυνηγήσει αλλού την ικανοποίηση των βαθύτερων (αλλά και κρυφών πολλές φορές) επιθυμιών ...

Γυναίκα Αιγόκερως: Δεν επιτρέπει πολλές φορές ούτε στον εαυτό της να παραδεχθεί την ανάγκη και την δίψα της για σεξ ... Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα που βαδίζει βάση λογικής και το σεξ πολλές φορές είναι το «μέσο» για να ικανοποιήσει τον σύντροφό της ή και να πετύχει τους στόχους της (όποιοι και να είναι αυτοί).

Υδροχόος
Όχι πια σεξ μόνο φίλοι ... Πόσο πολύ αντιπροσωπεύει αυτή η ατάκα τον φιλελεύθερο και προοδευτικό Υδροχόο! Το σεξ είναι καλύτερο αν νιώθεις τον άλλον φιλαράκι σου ... μόνο τότε το σεξ γίνεται για αυτό το ζώδιο προτεραιότητα και ζητούμενο ...

Άντρας Υδροχόος: Απρόβλεπτος και εκρηκτικός εραστής, όπου ωστόσο βαριέται εύκολα αν δεν έχεις να απολαύσει κάτι νέο ... Προτεραιότητά του είναι να νιώθει ελεύθερος , επομένως το σεξ τον ικανοποιεί όταν δεν είναι απόλυτα δεσμευτικό.

Γυναίκα Υδροχόος: Το σεξ δεν είναι το α και το ω στα ζητούμενα της από μία σχέση ... Σίγουρα όμως μπορεί να σε αιφνιδιάσει με το έκδηλο πάθος της, την στιγμή που δεν το περιμένεις και με τον πιο περίεργο τρόπο!

Ιχθύς
Τι ωραία που είναι σε κάποιες ρομαντικές ταινίες, που το ζευγάρι κάνει βόλτες στο κέντρο της πόλης, τους πιάνει η βροχή, αρχίζουν να φιλιούνται παρασύρονται στο σπίτι κάνοντας σεξ όλο το βράδυ, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και την άλλη μέρα παντρεύονται ... Υπό αυτή την έννοια τότε ναι το σεξ για τον ιχθύ είναι προτεραιότητα....

Άντρας Ιχθύς: Πονηρούλης και Μουρντάρης άσχετα αν στο παίζει ντροπαλούλης! Δεν θα σου παραδεχθεί ότι το σεξ είναι προτεραιότητά του θα σε κάνει όμως να εκλιπαρείς για αυτό!

Γυναίκα Ιχθύς: Δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται άσχετα αν πολλές φορές υποδυθεί τον ρόλο της «άβγαλτης» ! Η ίδια θεωρεί ότι για να κρατήσει έναν άντρα πρέπει να του ικανοποιεί όλες του τις σεξουαλικές επιθυμίες ....

Πηγή: oroskopos.gr