Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (30/05) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 30 Μαΐου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Θα σας δοθούν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μοιραστείτε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βάλετε για να βάλετε νέα θεμέλια. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια είναι αυτή που σας δημιουργεί αμφιβολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές σας επαφές. Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε κι άλλη ευκαιρία σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν ζητάτε τρυφερότητα κάντε το χωρίς να ψάχνεστε σε επιπόλαιες περιπέτειες. Έχετε το νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη.

ΛΕΩΝ: Μείνετε μακριά από αλόγιστες σπατάλες για να μην επιβαρυνθείτε αργότερα. Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Πως σκέφτεται το κάθε ζώδιο την γυμναστική! Ποιοι οι πρωταθλητές και ποιοι οι τεμπέληδες;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην ανακόπτετε την πορεία σας κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος. Εμπιστευθείτε την κρίση σας αλλά έχετε ανοιχτά μάτια γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ: Η διαδικασία και μόνο του να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Με πολλές ιδέες αφού έχετε έμπνευση και λίγα χρήματα θα ομορφύνετε το χώρο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα αφιερώστε χρόνο στον έρωτα. Η σημερινή μέρα θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των εσόδων σας και τη σταθεροποίησή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μείνετε μακριά από άτομα που εκπέμπουν αρνητικότητα γιατί θα σας επηρεάσουν. Αφιερώστε τη μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε υπέροχα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη σκέφτεστε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν γιατί θα το μετανιώσετε. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η παρορμητικότητα θα σας βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά πριν κάνετε ή πείτε οτιδήποτε. Όπου είναι δύσκολο να πείτε την αλήθεια δε χρειάζεται να πείτε πολλά ψέματα.

ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας τα εμπόδια θα καταφέρετε πολλά. Δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε με οικογενειακά πρόσωπα, γι’ αυτό υποχωρήστε σε καυγάδες.

Πηγή: oroskopos.gr