Μπορεί το καλοκαίρι να «έφυγε» έπισημα και σιγά σιγά να μπαίνουμε σε ρυθμούς φθινοπώρου, ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού δεν είναι ακόμη έτοιμη να αποχωριστεί το μπικίνι της όπως απέδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το μοντέλο που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους καλοκαιρινούς μήνες, θέλησε να υποδεχτεί τον Σεπτέμβρη δίπλα στη θάλασσα και να στείλει το δικό της μήνυμα για τη νέα σεζόν.

Η Δούκισσα Νομικού υποδέχεται τον Σεπτέμβρη με μπικίνι στη θάλασσα

Σε φωτογραφίς που ανέβασε σήμερα, Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου, η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με ένα σκούρο μπλε μπικίνι, μοιράζοντας λίγες ακόμα καλοκαιρινές στιγμές πριν αποχαιρετήσει το καλοκαίρι για τα καλά. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της, γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτό ήταν, είστε έτοιμοι;».

Διαβάστε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Έκανε πεζοπορία με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη – Δείτε τα μαγευτικά πλάνα

Η Δούκισσα Νομικού στο Instagram
@dutchesss_ / Instagram
Η Δούκισσα Νομικού στο Instagram
@dutchesss_ / Instagram

Στα στιγμιότυπα το καλλίγραμμο κορμί της κλέβουν για ακόμη μια φορά την προσοχή, ενώ, φαίνεται η ίδα να είναι σε έναν εξωτικό προορισμό δίπλα στη θάλασσα. Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού παίζει μπροστά από το φακό με το φουλάρι της και τα στοιχεία της φύσης, όπως είναι τα κοχύλια, δημιουργώντας ένα άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Δούκισσα Νομικού – Έκανε για πρώτη φορά rafting με τα παιδιά της στην Αμερική: «Δεν θα είναι η τελευταία!»

Η Δούκισσα Νομικού στο Instagram
@dutchesss_ / Instagram
Η Δούκισσα Νομικού στο Instagram
@dutchesss_ / Instagram
Η Δούκισσα Νομικού στο Instagram
@dutchesss_ / Instagram
Η Δούκισσα Νομικού στο Instagram
@dutchesss_ / Instagram
Η Δούκισσα Νομικού στο Instagram
@dutchesss_ / Instagram

Πώς διατηρεί η Δούκισσα αυτές τις αναλογίες στο σώμα της;

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό People, είχε αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά της: «Αμέσως μετά τις γιορτές φροντίζω να κάνω γυμναστική 4-5 φορές την εβδομάδα. Δεν εννοώ κάποια επίπονη ή πολύωρη γυμναστική, ακόμη και το γρήγορο περπάτημα για 20 λεπτά με μερικούς κοιλιακούς είναι μια χαρά για μένα. Θέλω με αυτό τον τρόπο να ξυπνήσω λίγο το μεταβολισμό μου και τις καύσεις του οργανισμού. Σε ό,τι αφορά τη διατροφή, δεν κάνω υπερβολές.

Τρώω κανονικά (ναι, ναι, ακόμη και μακαρόνια), αλλά προσέχω πώς μαγειρεύω τα φαγητά. Όχι πολλά λάδια, όχι πολλά αλάτια και, φυσικά, καθόλου βούτυρο. Ένα detox μυστικό που ανακάλυψα πρόσφατα και μου αρέσει πολύ είναι το κρύο ρόφημα από τζίντζερ, λάιμ και μέλι, το οποίο πίνω κάθε πρωί», είχε αποκαλύψει η Δούκισσα Νομικού.

Η Δούκισσα Νομικού με μαγιό