"Κωνσταντίνου και Ελένης": Το επεισόδιο που δεν έπαιξαν ποτέ ξανά! Το "καταραμένο" βίντεο μόνο εδώ...

Το έχουν κατεβάσει σχεδόν από παντού! Τι συνέβη;

Αυτό είναι το επεισόδιο της σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης" που δεν έπαιξαν ποτέ ξανά! Το "καταραμένο" βίντεο μόνο εδώ...

Ίσως η μεγαλύτερη ονομαστική εορτή του χρόνου καθώς δύο από τα πιο δημοφιλή ελληνικά ονόματα γιορτάζουν ταυτόχρονα, με ελάχιστα σπίτια σε όλη την Ελλάδα να μην έχουν έστω και ένα μέλος που να γιορτάζει. Αν το παραπάνω είναι μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, άλλο τόσο αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση που κατέχει η ομώνυμη κωμική σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης.

Ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός και η Ελένη Βλαχάκη μπήκαν στην τηλεοπτική ζωή των Ελλήνων τον Οκτώβρη του 1998 και έκτοτε δεν αποχώρησαν ποτέ. Βρίσκονται καθημερινά στου δέκτες μας, κατά βάση τις μεσημεριανές ώρες. Το Κωνσταντίνου και Ελένης αποτελεί σήμερα την ελληνική κωμική σειρά με τις περισσότερες προβολές σε επανάληψη από κάθε άλλη (αν διαβάζετε αυτό το κείμενο εκεί κατά το μεσημεράκι, κάντε το τεστ. Ίσως και αυτή τη στιγμή να προβάλλεται ένα ακόμη επεισόδιο σε επανάληψη) και με έναν διαστροφικά μαγικό τρόπο, αυτό δεν πτοεί καθόλου της επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης.

Η κωμική σειρά με πρωταγωνιστές την Ελένη Ράντου και το Χάρη Ρώμα, σε σενάριο του τελευταίου μαζί με την Άννα Χατζησοφιά προβλήθηκε για δύο συνεχόμενες σεζόν σε 68 συνολικά επεισόδια, μέχρι και το καλοκαίρι του 2000. Μπορεί να αισθάνεστε πως διαθέτει χιλιάδες διαφορετικές ιστορίες καθημερινής τρέλας του αταίριαστου ζευγαριού που αναγκάστηκε να συγκατοικήσει, όμως αυτό συμβαίνει μόνο επειδή το Κωνσταντίνου και Ελένης, κατασκήνωσε για τα επόμενα σχεδόν 18 χρόνια, χωρίς διακοπή στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Λόγω της... ημέρας, ψάξαμε για όλα εκείνα που δεν γνωρίζατε για τη διάσημη ελληνική κωμική σειρά. Πόσο "καμμένοι" από το Κωνσταντίνου και Ελένης είστε;

Αυτό είναι το... καταραμένο επεισόδιο που δεν προβλήθηκε ποτέ σε επανάληψη

Το διαδίκτυο βούηξε πριν χρόνια για το απαγορευμένο επεισόδιο της σειράς, το οποίο παρά της επαναλήψεις, δεν προβλήθηκε ποτέ σε επανάληψη. Το 46ο επεισόδιο με τίτλο "Η τελευταία μέρα του κόσμου", προβλήθηκε το Δεκέμβριο του 1999 και πραγματευόταν τα όσα κυκλοφορούσαν τότε για το τέλος του κόσμου, το οποίο επρόκειτο να επέλθει στη γημε την αλλαγή της χιλιετίας. Ίσως και αυτός να ήταν ο λόγος που οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 επέλεξαν να εξαιρέσουν το επεισόδιο αυτό από τις επαναλήψεις, γιατί προδίδει την "ηλικία" της σειράς και την κάνει να δείχνει παλιά.

Αλήθεια ή όχι; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα! Η φήμη του "σπάνιου επεισοδίου" πάντως συνέβαλε ώστε να κάνει ρεκόρ views στο διαδίκτυο ξεπερνώντας το 1 εκατ. Ιδού:

"Κωνσταντίνου και Ελένης" - ντοκουμέντο: Φωτογραφία πίσω από τις κάμερες! Έτσι ήταν στην πραγματικότητα το σπίτι...

Έτσι ήταν στην πραγματικότητα το σπίτι από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Φωτογραφία - ντοκουμέντο πίσω από τις κάμερες!

Το ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' αποτελεί δικαίως μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές που έκαναν ποτέ την εμφάνισή τους στην ελληνική τηλεόραση. Μέχρι σήμερα, δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται σε επανάληψη, με τους φανατικούς της Ελένης Βλαχάκη και του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού να μην χάνουν επεισόδιο ακόμα και τόσα χρόνια μετά.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν φαντάζεστε τι κάνει και πώς είναι σήμερα η "Αλέκα"! Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο "οινοχόος"!

Πολλοί, πίστευαν πως το πανέμορφο νεοκλασικό στο Μαρούσι ήταν πραγματικό σπίτι, ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, όμως, έχει παραδεχτεί πως επρόκειτο για ένα απλό studio που μάλιστα… είχε και τις ατέλειές του.

Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως το νεοκλασικό του παππού Κατακουζηνού δεν ήταν παρά ένα sudio, είχε άλλωστε κυκλοφορήσει στο παρελθόν. Αυτό που κανείς δεν είχε προσέξει μέχρι σήμερα, είναι πως μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες που κυκλοφορούν από το επιτυχημένο σίριαλ, προδίδει πως και το μπαρ ''Απρόβλεπτο'' που εργαζόταν η Ελένη Βλαχάκη μαζί με την Πέγκυ και τον Νικόλα δεν ήταν παρά ένα καλοστημένο σκηνικό.

Πάνε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο και να δούμε πού πραγματικά γυρίστηκε το αγαπημένο μας ''Κωνσταντίνου και Ελένης'';

Αυτή είναι η αδερφή της "Ελένης" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Θα πάθετε πλάκα με το πόσο δεν μοιάζουν!

Θα πάθετε πλάκα με το πόσο δεν μοιάζουν η "Ελένη" από την σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" με την αδερφή της! Αυτή είναι! Δείτε την...

Το όνομά της είναι Ιωάννα Ράντου και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Ελένης! Είναι πολύ αγαπημένες και στηρίζουν η μία την άλλη! Ωστόσο δεν είναι πολλές οι φορές που τις έχει απαθανατίσει μαζί ο φωτογραφικό φακός!

Αυτή είναι η αδερφή της

Μπορεί εμφανισιακά να μην είναι σαν δυο σταγόνες νερό, όμως είναι και οι δυο όμορφες και γλυκές!

Αυτή είναι η αδερφή της

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο αγαπημένος ηθοποιός «έφυγε» μόνος μέσα στο αμάξι του! Σίγουρα τον θυμάστε ακόμα!

Ο αγαπημένος ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης «έφυγε» μόνος μέσα στο αμάξι του! Σίγουρα τον θυμάστε ακόμα, αφού είχε γράψει ιστορία με τον ρόλο του!

Το τραγικό τέλος για εκείνον γράφτηκε το 2014. Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.... Ωστόσο, οι φανς της σειράς θα τον θυμούνται για πάντα!

Πάει κάπου το μυαλό σας; Μιλάμε για τον Σωτήρη Βάγια! Ποιος ήταν όμως ο ηθοποιός και ποιον ρόλο έπαιξε;

Ο «Μάνθος Φουστάνος» έκανε την αποκάλυψη για την ατάκα «Φιόνα, μοναδική μου αγάπη»! (Βίντεο)

Ο Σωτήρης Βάγιας ήταν ένα πολύ αγαπητό και προσιτό πρόσωπο λένε οι άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά.

Ο Σωτήρης Βάγιας συνήθιζε να κυκλοφορεί στα στέκια των Πατησίων, όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Ο ίδιος είχε αγαπηθεί από το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Καλημέρα Ζωή» και άλλα σίριαλ όπως τα: «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν» και «Φρούτα Εποχής».
Την ίδια στιγμή, αίσθηση είχε προκαλέσει και η κινηματογραφική του παρουσία στις ταινίες «Το Άρωμα Της Βιολέτας» και «Ισόβια» Στην αγαπημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, ο ίδιος έπαιξε τον σκηνοθέτης Γιάννη Μαυρέας, που ερωτεύτηκε η Ελένη και είχε έναν σκύλο, τον Τσέχοφ!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε μόνος μέσα στο αμάξι του! Σίγουρα τον θυμάστε ακόμα!Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε μόνος μέσα στο αμάξι του! Σίγουρα τον θυμάστε ακόμα!