Ο μάλλινος σκούφος είναι το απόλυτο χειμερινό αξεσουάρ για τα μαλλιά μας. Και εκτός του ότι κρατάει τα αυτιά μας (και εμάς!) ζεστά στο κρύο είναι και το τέλειο όπλο για εκείνες τις bad hair days ή/και που δεν προλαβαίνουμε να λουστούμε.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτές τις μέρες έναν μάλλινο σκούφο θα τον χρειαστείς. Οπότε:
1. Επένδυσε σε καναδυό (ένα mainstream χρώμα και έναν χρωματιστό). Είναι περίοδος εκπτώσεων και μπορείς να βρεις σκούφους και από 3 ευρώ (αγόρασα μόλις ένα τέτοιο)!
2. Δες πιο κάτω 10 διαφορετικά μαλλιά που σετάρονται τέλεια με τον σκούφο σου ώστε να παραμένεις στιλάτη και τις πιο κρύες μέρες!

Δείτε ακόμη: Χτενίσματα διασήμων που άφησαν εποχή…!

Με ελαφρύ σπάσιμο

Αν είσαι cool κορίτσι πάρε μια πρέσα κάνε ένα ελαφρύ σπάσιμο στα μαλλιά σου, ανακάτεψε με τα δάχτυλά σου για να ενισχύσεις το ατημέλητο αποτέλεσμα και φόρεσε το σκούφο σου!

Με sleek μαλλιά

Αν έχεις ίσια μαλλιά ή αν σου αρέσει να ισιώνεις τα μαλλιά σου δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο! Απλώς φόρεσε το σκούφο σου και προστατεύσου από το κρύο με στιλ!

Με πλάγια κοτσίδα

Αν σου αρέσουν τα χτενίσματα και ούτε ένας σκούφος δεν μπορεί να σε σταματήσει δοκίμασε να κάνεις ότι και η Beyonce: πιάσε μια πλάγια κοτσίδα, κρέπαρε για να δώσεις όγκο και βάλε καναδυό λαστιχάκια στο μήκος. Για όσες θέλουν να τραβούν την προσοχή!

Δείτε περισσότερες εικόνες: 

Δείτε ακόμη: Εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου γρήγορα και εύκολα!

loading...