Seashell nails: Aυτό είναι το hot μανικιούρ που θα βλέπεις παντού το καλοκαίρι!

Δοκίμασε την υπέροχη τάση από τώρα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Instagram: @nailsbyzola
Instagram: @nailsbyzola

Ήλιος, θάλασσα, παραλίες και ένα μανικιούρ που έρχεται για να δέσει με την ομορφότερη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι, το οποίο είναι μόλις μια ανάσα μακριά.

Ο λόγος για τα seashell nails, την τάση στα νύχια όπου πρωταγωνιστής είναι το chrome λαμπερό τελείωμα σε παστέλ αποχρώσεις του γαλάζιου, του τιρκουάζ και του λιλά, μέσα από ένα εντυπωσιακό μανικιούρ που ήρθε για να μείνει. (δες και για το red french tip nails, τη σικάτη τάση στο μανικιούρ που κάνει θραύση φέτος την άνοιξη)

Seashell nails: Aυτό είναι το hot μανικιούρ που θα βλέπεις παντού το καλοκαίρι!

Εμπνευσμένο από το mermaidcore και τη fairycore αισθητική το συγκεκριμένο μανικιούρ είναι ιδανικό για να σε ταξιδέψει από τώρα στο καλοκαίρι. Και αυτό χάρη στο υπέροχο ιριδίζον τελείωμα που παραπέμπει στα εφέ, το οποίο δημιουργεί η θάλασσα μέσα από ένα ευφάνταστο mani που αξίζει να δοκιμάσεις τώρα!


Πρόκειται για μια τάση που πάει κόντρα στο μίνιμαλ και στο γαλλικό που κυριαρχεί αυτή τη σεζόν μια και δίνει στα νύχια ένα λαμπερό τελείωμα που θα τα κάνει να ξεχωρίσουν.

Πώς να υιοθετήσεις την τάση

Ξεκίνα δημιουργώντας ένα αμυγδαλωτό ή οβάλ σχήμα στα νύχια σου. Στη συνέχεια άπλωσε μια στρώση από μια διάφανη βάση για να δώσεις διάρκεια στο μανικιούρ σου. Μόλις στεγνώσει καλά επέλεξε μια παστέλ απόχρωση με chrome τελείωμα για να πετύχεις αυτό το εφέ.


Μόλις απλώσεις και τη δεύτερη στρώση από το βερνίκι σου και στεγνώσει καλά άπλωσε ένα top coat για να σφραγίσεις το αποτέλεσμα και να δώσεις παράταση στο χρώμα των νυχιών σου. Εναλλακτικά μπορείς να απλώσεις το αγαπημένο σου παστέλ βερνίκι και πάνω από αυτό να εφαρμόσεις μια ειδική σκόνη για να βγάλεις ένα μοναδικό εφέ.