Red french tip nails: H σικάτη τάση στο μανικιούρ που κάνει θραύση φέτος την άνοιξη!

Δες γιατί πρέπει να την υιοθετήσεις τώρα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @varnishlane
Instagram: @varnishlane

Το red french tip nails είναι μια αριστοκρατική νέα τάση στα νύχια, που συνδυάζει δύο από τα πιο κομψά μανικιούρ όλων των εποχών, το γαλλικό και το φλογερό κόκκινο χρώμα στα νύχια μέσα από ένα υπέροχο nail art που δεν θα αφήσει καμία ασυγκίνητη φέτος την άνοιξη.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μοτίβο στα νύχια για όσες θέλουν να πειραματιστούν με κάτι διαφορετικό κρατώντας όμως κάποια κλασικά στοιχεία στο μανικιούρ τους. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές εκδοχές του με τις οποίες μπορείς να πειραματιστείς. (δες για τα green nails, το πράσινο χρώμα στα νύχια που είναι το νέο ροζ της άνοιξης)

Red french tip nails: H σικάτη τάση στο μανικιούρ που κάνει θραύση φέτος την άνοιξη!

Δεν είναι μυστικό ότι το γαλλικό μανικιούρ είναι πλέον μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Το κάποτε «παλαιωμένο» σχέδιο νυχιών έχει αναβιώσει και τώρα είναι το πιο κομψό μανικιούρ που μπορείς να ζητήσεις από τον nail artist σου μέσα από διάφορες εκδοχές του, όπως αυτή του red french tip nails.


Ταιριάζει σε όλες;

Αυτό το αριστοκρατικό μανικιούρ συνδυάζει δύο από τις πιο κομψές τάσεις στα νύχια και τα αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα φινετσάτο mani, που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Μάλιστα είναι ιδανικό τόσο για μακριά οβάλ ή αμυγδαλωτά νύχια όσο και για πιο κοντά και τετραγωνισμένα.


Σημείωσε ότι η τάση του red french tip nails αποτελεί μια αναβίωση παλαιότερου trend που κυριαρχούσε τη δεκαετίας του '90. Το κόκκινο tip στην άκρη των νυχιών προσθέτει ένα διασκεδαστικό ποπ χρώμα, ενώ είναι η ιδανική επιλογή για όλες όσες θέλουν μια απόχρωση που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις μια ευκαιρία σε αυτή την νέα τάση στα νύχια, που από ό,τι φαίνεται ήρθε για να μείνει.