Green nails: Το πράσινο χρώμα στα νύχια είναι το νέο ροζ της άνοιξης!

Τόλμησε την πιο απροσδόκητη απόχρωση της σεζόν!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @disseynails
Instagram: @disseynails

To πράσινο, σε όλες τις αποχρώσεις του, αποτελεί ένα από τα hot χρώματα στο μανικιούρ της άνοιξης, στη γοητεία του οποίου έχουν υποκύψει ακόμη και σταρ του Χόλιγουντ όπως η Selena Gomez.

Συγκεκριμένα, τo πράσινο, όπως και το κόκκινο στα νύχια είναι μια εντυπωσιακή απόχρωση που τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του. Συμβολίζει την ελπίδα και τη φύση που ανθίζει αυτήν την εποχή δίνοντας στο μανικιούρ σου μια θετική αύρα, η οποία ταιριάζει τέλεια με την άνοιξη. (δες και τα milky pink nails της Jennifer Aniston που είναι το ιδανικό μανικιούρ για τώρα που ταιριάζει σε όλες)

Green nails: Το πράσινο χρώμα στα νύχια είναι το νέο ροζ της άνοιξης!

Το πράσινο αποτελεί μια απροσδόκητη απόχρωση που ταιριάζει με όλα και συνδυάζεται ιδανικά με κάθε σου outfit. Μάλιστα μπορεί εύκολα να σου ανεβάσει και τη διάθεση ακόμη και με μια πινελιά χρώματος. Όσο για τις αποχρώσεις του; Υπάρχει πάντα ένα πράσινο για όλα τα γούστα από παστέλ πράσινο μέχρι πιο ιριδίζον ή και πιο σκούρο για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.


Εάν πάλι δεν είσαι φαν του μονοχρωματικού μανικιούρ μπορείς να το δοκιμάσεις ως tip στο αγαπημένο σου γαλλικό ή ακόμη και ως detail που θα συμπληρώσει ιδανικά κάθε απόχρωση στα νύχια σου μέσα από ιδιαίτερα μοτίβα και σχέδια.


Πώς να το υιοθετήσεις

Μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι ή στο nail salon ζητώντας από τη nail artist να δημιουργήσει ένα chrome εφέ στο τελείωμα των νυχιών σου για να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Ακόμη μπορείς να δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη απόχρωση σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου χρώμα στα νύχια μέσα από ένα ανοιξιάτικο ή αφαιρετικό μοτίβο.