Tα milky pink nails της Jennifer Aniston είναι το ιδανικό μανικιούρ για τώρα που ταιριάζει σε όλες!

Τόσο κλασικό και διαχρονικό!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Monica Schipper/FilmMagic/Ideal Image
Photo by Monica Schipper/FilmMagic/Ideal Image

Η χολιγουντιανή ηθοποιός, Jennifer Aniston ως κλασική υπέρμαχος του μινιμαλισμού εκτός από το μακιγιάζ της φροντίζει να κρατά σε διακριτικούς τόνους και το μανικιούρ της. Έτσι, πολύ συχνά υιοθετεί απαλές και διακριτικές αποχρώσεις για τα νύχια της, είτε πρόκειται για μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ή απλά για να πάει στο γυμναστήριό της.

Πρόσφατα μάλιστα σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια selfie μέσα από το αυτοκίνητό της δείχνονται μεταξύ άλλων και το υπέροχο μανικιούρ της, που δεν ήταν άλλο από ένα milky pink mani, σε γαλακτερή ροζ απόχρωση που τόνιζε μοναδικά το υπέροχο σχήμα τους. (δες και το aquamarine μανικιούρ της Megan Fox που είναι πηγή έμπνευσης για τέλειες καλοκαιρινές εμφανίσεις - και όχι μόνο)

Tα milky pink nails της Jennifer Aniston είναι το ιδανικό μανικιούρ για τώρα που ταιριάζει σε όλες!

Πίσω από τη δημιουργία των milky pink nails της δημοφιλούς ηθοποιού, πιθανότητα βρίσκεται η αγαπημένη της nail artist, Shigeko Taylor, την οποία εμπιστεύεται τυφλά για το μανικιούρ της.

Συγκεκριμένα, η nail artist φαίνεται να πρότεινε στη σταρ μια υπέροχη γαλακτερή ροζ απόχρωση-την οποία και δοκίμασε- που αναδείκνυε μοναδικά τα τετράγωνα και μεσαίου μήκους νύχια της, ενώ ακόμη είναι και η τέλεια πρόταση για ένα φρέσκο και καθαρό ανοιξιάτικο μανικιούρ που ταιριάζει πραγματικά σε όλες. Θυμίζουμε ότι η nail artist είχε δημιουργήσει για λογαριασμό της ηθοποιού το φλογερό χρώμα στα νύχια της με αφορμή την εμφάνισή της στο βραβεία «People Choice Awards».

Όσο για τις αντιδράσεις; Αμέσως μετά την ανάρτηση η κολλητή της, ηθοποιός, Courteney Cox, σχολίασε πόσο κούκλα είναι η φίλη της, ενώ οι φανατικοί της θαυμαστές έσπευσαν να τη ρωτήσουν τα πάντα για το beauty look της αλλά και το μανικιούρ της.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τα mikly pink nails είναι ένα από τα πιο hot trend στο μανικιούρ αυτή την άνοιξη, που ταιριάζει σε όλες ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μήκος που διατηρούν τα νύχια τους βγάζοντας ένα σικάτο και φρέσκο αποτέλεσμα.