To aquamarine μανικιούρ της Megan Fox είναι πηγή έμπνευσης για τέλειες καλοκαιρινές εμφανίσεις - και όχι μόνο!

Συμπλήρωσε ιδανικά το εκκεντρικό της beauty look

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Μετά την πρόσφατη και εκκεντρική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της- τα έβαψε μπλε- η δημοφιλής ηθοποιός, Megan Fox, πήγε ένα βήμα παρακάτω συμπληρώνοντας το μοναδικό της beauty look με ένα ευφάνταστο μανικιούρ που έκανε αίσθηση.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη σταρ σε τελευταία εμφάνισή της αποφάσισε να σετάρει το blue denim χρώμα των μαλλιών της με ένα υπέροχο aquamarine μανικιούρ, που κυριολεκτικά έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της και έγινε talk of the town. (δες και το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της Kim Kardashian για ένα υπέροχο ροζ-nude μανικιούρ διαρκείας)

To aquamarine μανικιούρ της Megan Fox είναι πηγή έμπνευσης για τέλειες καλοκαιρινές εμφανίσεις- και όχι μόνο!

Πίσω από τη δημιουργία του εκκεντρικού αυτού μανικιούρ βρίσκεται η αγαπημένη nail artist της ηθοποιού, η Brittany Boyce, η οποία της πρότεινε το συγκεκριμένο mani που υιοθέτησε χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό.

H Megan Fox με μπλε μανικιούρ
Instagram

Μάλιστα, σχολιάζοντας σε ανάρτησή της στο Instagram τη δημιουργία αυτού του μανικιούρ, η nail artist της σταρ, επισήμανε ότι για να το πετύχει χρησιμοποίησε ένα τζελ βερνίκι νυχιών στην απόχρωση του aquamarine, το οποίο συμπλήρωσε με ένα περίγραμμα γύρω από τα νύχια της και ολοκλήρωσε με ένα μοτίβο που σχημάτισε στο κέντρο τους. Η απόχρωση του aquamarine είναι μια ιδιαίτερη απόχρωση που τονίζει μοναδικά τα μακριά και οβάλ νύχια, ενώ ταιριάζει και σε κοντά και τετράγωνα αναδεικνύοντας το σχήμα τους. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι είναι και ιδανική για να εμπνευστούμε από τώρα για τα καλοκαιρινά μας mani, και όχι μόνο.

Για να ολοκληρώσει τέλεια το συγκεκριμένο look, η μακιγιάζ της Megan, Jenna Kristina τόνισε τα βλέφαρα με ένα υγρό μαύρο eyeliner, το οποίο συμπλήρωσε με μια ροδακινί σκιά και αυτοκόλλητα στρας δακρύων κάτω από τα μάτια, που έδιναν στο makeup look της μια μοναδική διάσταση. Όσο για τα χείλη της; Το λαμπερό lipgloss σε peach απόχρωση έδωσε την τελική πινελιά στο μακιγιάζ της κάνοντας το beauty look της ακόμη πιο αισθησιακό.