Αυτό είναι το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της Kim Kardashian για ένα υπέροχο ροζ-nude μανικιούρ διαρκείας!

Δες ποιο είναι, πού θα το βρεις & πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η αγαπημένη influncer, Kim Kardashian, εκτός από τα τολμηρά μανικιούρ, τα οποία υιοθετεί αρκετά συχνά δεν λέει όχι και σε πιο ουδέτερες αποχρώσεις για τα νύχια της, τις οποίες σετάρει τέλεια με τα εντυπωσιακά της looks.

Αγαπημένη της; Η Essie Gel Couture Longwear Nail Polish Fairy Tailor, μια υπέροχη ροζ-nude απόχρωση, την οποία επιλέγει ακόμη και για τις εμφανίσεις της πάνω στο κόκκινο χαλί προσθέτοντας μια έξτρα πινελιά φινέτσας προσθέτοντας πόντους στο στιλ της. (δες και την Angelina Jolie με «cloud nails», την πιο κομψή απόχρωση στα νύχια που θα βλέπουμε παντού αυτήν την άνοιξη)

Αυτό είναι το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της Kim Kardashian για ένα υπέροχο ροζ-nude μανικιούρ διαρκείας!

Η εντυπωσιακή Kim λατρεύει τη συγκεκριμένη απόχρωση της Essie, που υιοθετεί συχνά για το μανικιούρ της γιατί είναι κολακευτική για τα νύχια της, ενώ τα τονίζει μοναδικά. Σημείωσε ότι πρόκειται για μια απόχρωση που ταιριάζει τόσο σε μακριά και οβάλ νύχια όσο και σε κοντά και τετραγωνισμένα χαρίζοντας ένα σικάτο και φινετσάτο αποτέλεσμα. Mάλιστα, το συγκεκριμένο βερνίκι εκτός από ένα υπέροχο τελείωμα στα νύχια της προσφέρει και μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις λάμπα.

Μάθε περισσότερα για το Essie Gel Couture

Το Essie Gel Couture 40 Fairy Tailor είναι ένα βερνίκι νέας τεχνολογίας Flex.e gel με διάρκεια που μπορεί να φθάσει και 15 ημέρες χωρίς τη χρήση λάμπας σε ένα γρήγορο σύστημα 2 βημάτων. Η τεχνολογία Flex.e gel δημιιουργεί δεσμούς με τα νύχια σου για να θωρακίσει τη φθορά και το ξεφλούδισμα, ενώ ακόμη αφήνει ένα λαμπερό εφέ!

essie gel couture

To how to της εφαρμογής

Ξεκίνα εφαρμόζοντας μια πρώτη στρώση από το βερνίκι χωρίς να χρησιμοποιήσεις βάση base-coat. Στη συνέχεια και αφού στεγνώσει η πρώτη στρώση άπλωσε μια δεύτερη. Για τέλειο φινίρισμα σφράγισε το αποτέλεσμα με ένα top coat. Θα το βρεις στην τιμή των 12,95 ευρώ στα Sephora.