H Angelina Jolie με «cloud nails», την πιο κομψή απόχρωση στα νύχια που θα βλέπουμε παντού αυτήν την άνοιξη!

Δες πώς θα την υιοθετήσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by James Devaney/GC Images/Ιdeal Image
Photo by James Devaney/GC Images/Ιdeal Image

Η Angelina Jolie πραγματικά μπορεί να τα κάνει όλα. Από ηθοποιός, σκηνοθέτρια, πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών, style icon αλλά και trendsetter στο μακιγιάζ αλλά και στο μανικιούρ η κούκλα χολιγουντιανή σταρ ξέρει πραγματικά πώς να κάνει αίσθηση με τις επιλογές της.

Δεν είναι τυχαίο που σε πρόσφατη εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη, η πανέμορφη ηθοποιός, υιοθέτησε ένα φινετσάτο μανικιούρ, που πραγματικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, ενώ από ό,τι όλα δείχνουν θα βλέπουμε παντού φέτος την άνοιξη. Ο λόγος για το cloud nails, ένα σικάτο μανικιούρ που έδεσε τέλεια με το quiet luxury outift που επέλεξε για τη συγκεκριμένη βραδιά. (δες και για το ημιμόνιμο μανικιούρ και πώς θα το κάνεις μόνη σου στο σπίτι σαν επαγγελματίας nail artist)

H Angelina Jolie με «cloud nails», την πιο κομψή απόχρωση στα νύχια που θα βλέπουμε παντού αυτήν την άνοιξη!

Η εντυπωσιακή σταρ, σε πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα του μιούζικαλ “The Outsiders”, που έγινε στη Νέα Υόρκη, ήταν πραγματικά η επιτομή της κομψότητας από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Το απόλυτο detail στο total look της ήταν φυσικά τα “milky white cloud” νύχια της, που έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση.

angelina jolie με cloud nails
Photo by James Devaney/GC Images/ideal Image

Η nail artist, Elle Gerstein, που επιμελήθηκε το μανικιούρ της σταρ αποκάλυψε ότι ήθελε τα νύχια της Angelina να είναι απόλυτα φυσικά και να μοιάζουν με δέρμα, μια κλασική και clean επιλογή, που είναι ιδανική για το κόκκινο χαλί καθώς αναδεικνύει κάθε outfit. Έτσι, η απόχρωση που επίλεξε ήταν nude με λευκούς υποτόνους για να βγάλει ένα εφέ σαν σύννεφο. Όσο για το αποτέλεσμα; Αυτό δεν ήταν άλλο από ένα λαμπερό υπόλευκο μανικιούρ, που αποτελεί και την τέλεια πρόταση για όλες όσες λατρεύουν το μίνιμαλ στα νύχια τους.

Πώς θα την υιοθετήσεις

Ξεκίνα δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα και μήκος στα νύχια σου. Στη συνέχεια εφάρμοσε μια καθαρή βάση που θα τα προστατέψει από τα σπασίματα και τη φθορά. Μόλις στεγνώσει καλά επίλεξε ένα βερνίκι νυχιών σχεδόν αδιαφανές και άπλωσε μια στρώση. Μετά και αφού στεγνώσει καλά η πρώτη στρώση άπλωσε μια δεύτερη. Για τέλειο λαμπερό φινίρισμα ολοκλήρωσε με ένα top coat.