Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Προκαλεί ανατριχίλα η πρώτη κατάθεση του φερόμενου ως δράστη! Τι ακριβώς συνέβη στο νεκροταφείο; (βίντεο)

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Προκαλεί ανατριχίλα η πρώτη κατάθεση του φερόμενου ως δράστη! Τι ακριβώς συνέβη στο νεκροταφείο; (βίντεο)

Η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" προέβαλε την πρώτη κατάθεση του φερόμενου ως δολοφόνου της άτυχης Δώρας Ζέμπερη 58χρονου άνδρα, και τα όσα λέει, πραγματικά προκαλούν ανατριχίλα. Στον ανακριτή ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, γνωστός ως… «Κωλαράκιας»! Πλούσιο φωτορεπορτάζ!


"Αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι. Τα βγάζει πέρα με κλοπές, συνήθως αυτοκίνητα. Σε αυτό το νεκροταφείο είχε ξαναπάει παλιά. Έπαιρνε καντήλια και κηροπήγια. Εκείνο το απόγευμα δεν ξέρει τι τον έπιασε, η κακιά η ώρα.

Μπήκε από πίσω και έκοψε βόλτες, είδε μια κοπέλα να κλαίει πάνω σε ένα μνήμα. Δίπλα σε ένα πεζούλι είχε μια μπεζ τσάντα, σκέφτηκε να την πάρει. Κοίταξε γύρω δεν ήταν κανείς. Την πλησίασε από πίσω και με το μαχαίρι της ζήτησε να του δώσει την τσάντα. Γύρισε και του επιτέθηκε. Διαβάστε παρακάτω...

«Αλήτη, ξεφτίλα, αφήστε μας να τον σκοτώσουμε»: Όρμηξε να λιντσάρει τον δολοφόνο της κόρης του ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη! (video)

Με το αριστερό χέρι την κρατούσε και με το δεξί τον χτυπούσε. Κάποια στιγμή ματωμένη έτρεξε προς το κέντρο του νεκροταφείου φωνάζοντας βοήθεια" είναι τα φερόμενα ως λεγόμενα του κατηγορούμενου για την άγρια δολοφονία της άτυχης εφοριακού. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Έκτακτο: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη! Νέες φωτογραφίες του στην δημοσιότητα!