Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - «Δεν είναι πια κοντά μας! Θα την αποχαιρετήσουμε στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων»

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - «Δεν είναι πια κοντά μας! Θα την αποχαιρετήσουμε στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων»

Ακόμα μια απώλεια από τον χώρο της υποκριτικής. Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έφυγε από την ζωή και την είδηση μετέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Η ανάρτηση για την ηθοποιό που πέθανε

Ο λόγος για την Δήμητρα Ζέρβα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από μια δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και την νίκησε...

«Ακόμα ένα θλιβερό νέο...Ακόμα μια θλιβερή αποχώρηση όπως ενημέρωσε η αδελφη της μεσω ανάρτησης της..Μια γλυκεια μας συνάδελφος, ένα ταλαντουχο πλάσμα του θεατρου μας, ένα γελαστό κορίτσι μας άφησε τόσο νωρίς μετά από μια δύσκολη περιπέτεια υγείας. Η Δήμητρα Ζέρβα δεν είναι πια κοντά μας ... Θα την αποχαιρετησουμε την Παρασκευή στις 12.30 από το κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων..Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Δήμητρα και ειλικρινή συλληπηρια από όλους μας στους οικείους σου», έγραψε την ανάρτηση του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε επίσης: Διάσημη Τικ Τόκερ πέθανε από μεταστατικό σάρκωμα σε ηλικία 31 ετών - «Γεια σας followers, αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, πέθανα γαλήνια»