Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου προχώρησε σήμερα ο Νίκος Μουρατίδης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και το πώς χειρίζονται την υπόθεση.

Έσκασε τώρα! Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση Παντελίδη και αλλάζουν τα δεδομένα! Στο τιμόνι βρέθηκε το DNA της Φρόσως Κυριάκου!

Ο Νίκος και στο παρελθόν έχει δείξει πως δεν μασάει τα λόγια του, και ο ίδιος όπως θα δείτε και παρακάτω στα λεγόμενά τους, θεωρεί πως η ίδια η οικογένεια δεν σέβεται την μνήμη του νεκρού παιδιού της και κανιβαλίζει την υπόθεση… Δείτε παρακάτω τι είπε:

«Το παρακολουθώ το θέμα και πραγματικά θλίβομαι με όλο αυτό το κανιβάλισμα και όλο αυτό το τσίρκο που έχει γίνει με τον θάνατο αυτού του παιδιού. Και που το τροφοδοτεί συνέχεια ακόμα και η ίδια του η οικογένεια, δεν είμαι καθόλου σύμφωνος. Από την άλλη μεριά εγώ δεν καταλαβαίνω όλα αυτά που λέτε! Όταν λέτε γενετικό υλικό τι εννοείται; Ότι γινόταν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο; Γιατί εγώ έτσι όπως το άκουσα πήγε το μυαλό μου αλλού…Αυτή η ιστορία με τον Παντελίδη, τον άνθρωπο θα τον αφήσουν να ησυχάσει; Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τον θάνατό του και ακόμα γίνεται τσίρκο αυτός ο θάνατος.«, είπε ο Νίκος Μουρατίδης και συνέχισε εξοργησμένος…. «Βεβαίως και πρέπει να μάθει η οικογένεια τι συνέβη, αλλά όχι με αυτή τη δημοσιότητα. Να μάθει μυστικά τι έγινε και τελείωσε. Η οικογένεια προκαλεί τους δημοσιογράφους! Δεν ξυπνάνε μόνοι τους το πρωί και το σκαλίζουν! Επειδή στην τηλεόραση δεν τα λέμε όλα, ο κόσμος στις παρέες του λέει πολύ σκληρά πράγματα για το συγκεκριμένο γεγονός! Από την άλλη…Έχουμε δύο μητέρες στο παρελθόν που τα παιδιά τους δολοφονήθηκαν, του Γρηγορόπουλου και του Παύλου Φύσσα. Δεν βλέπω να έχουν κάνει τα παιδιά τους τσίρκο. Αυτό τώρα γιατί γίνεται με τον Παντελή Παντελίδη και δεν τον αφήνουν να ησυχάσει; Η οικογένεια αυτό το προκαλεί, και το διοχετεύει προς τα Μέσα. Δηλαδή μέχρι και στο Facebook, είδα ότι η μητέρα του Παντελίδη είχε βάλει την λέξη «ΔΙΚΑΙΩΣΗ»… Ποια δικαίωση; Ότι; Της δολοφόνησε κανείς το παιδί της; Εμείς παιδιά δεν ήμασταν εκεί. Πρέπει να σεβαστούμε τον νεκρό και να ηρεμήσουμε λέω εγώ…«Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ξεσπάει ξανά η Μίνα Αρναούτη και αποκαλύπτει: «Γι’αυτό βρέθηκαν χαλίκια πάνω του…»

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο δικηγόρος που είναι στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου! Βρήκε αλλού παρηγοριά…

Απίστευτο κι όμως αληθινός! Η αποκάλυψη του Στέφανου Μιχαήλ για την ερωτικές του σχέσεις που θα συζητηθεί…

Είναι επίσημο! Δείτε ποια εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρα γιατί… κατατροπώθηκε από το «The Voice» που παίζει απέναντί…

loading...