Αυτά τα κολιέ θα κάνουν θραύση το 2024 - Tα must-have που θα λατρέψεις φέτος

Θα αναβαθμίσουν το στυλ σου χωρίς προσπάθεια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Αυτά τα κολιέ θα κάνουν θραύση το 2024 - Tα must-have που θα λατρέψεις φέτος

Μία είναι φέτος η φράση που αφορά στα κοσμήματα: “Κάνε ... μια δήλωση με ένα statement κολιέ”! Εάν έπρεπε να διαλέξεις ένα μόνο κόσμημα για να αναδείξεις τα looks σου, σίγουρα αυτό θα ήταν ένα εντυπωσιακό κομμάτι στον λαιμό, όπως τα κολιέ Emmanuela Eleutheriadou που φόρεσε η Εύα Φούσκα στο πρόσφατο ταξίδι της στη Γαλλική Ριβιέρα με τις Εικόνες του Τάσου Δούση.

O λόγος; Τα statement κολιέ κάνουν θραύση το 2024, με τις πασαρέλες και τους διάσημους Οίκους να τα χρίζουν “πρωταγωνιστές” στα μοντέλα και τις συλλογές τους, ενώ τα unique χειροποίητα κομμάτια Emmanuela Eleutheriadou υπόσχονται να βάλουν αυτή τη σούπερ στυλάτη πινελιά σε κάθε σύνολο – από πρωινά casualwear μέχρι βραδινά outfits. Κι αν ακόμα αμφιβάλλεις για τη δύναμή τους, τσέκαρε τις εμφανίσεις της Εύας στο ακόλουθο βίντεο.


Αυτά τα κολιέ θα κάνουν θραύση το 2024

Μεγάλα, εντυπωσιακά, περίτεχνα κολιέ Emmanuela Eleutheriadou, διακοσμημένα με πέτρες, ξύλο, λάβα και άλλα φυσικά υλικά και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα looks των επόμενων μηνών, αφού το 2024 τα statement κομμάτια είναι must-have.

Η Εύα Φούσκα επέλεξε one-of-a-kind χειροποίητα κολιέ Emmanuela Eleutheriadou, που συνδύασε με διαφορετικά στυλ και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη με τις εμφανίσεις της στη Γαλλική Ριβιέρα. Δες κι εσύ τις τάσεις στα statement κολιέ και εμπνεύσου για τις επόμενες εξόδους σου.

Metallic glam

δίχρωμο κολιέ Emmanuela Eleutheriadou

Style note: Σκέψου το πιο minimal look με τζιν παντελόνι και μαύρο tank top και απογείωσέ το με ένα χειροποίητο κολιέ κεραμική σε λευκό, γκρι, γκρι ανθρακί χρώμα, κρύσταλλα, επιχρυσωμένο κούμπωμα και βέργα 50cm Emmanuela Eleutheriadou με μεταλλικές λάμψεις. Όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου και αυτός ο iconic συνδυασμός θα συζητιέται για καιρό!

μεταλλιζέ κολιέ Emmanuela Eleutheriadou

Θα το βρεις εδώ

The neutrals

καφέ-χακί κολιέ Emmanuela Eleutheriadou

Style note: Οι γήινοι τόνοι είναι αγαπημένοι του καλοκαιριού και ένα statement κολιέ που συνδυάζει καφέ, μαύρο και πράσινο είναι προαπαιτούμενο, για να βάλεις μια πινελιά “φρεσκάδας” και φινέτσας στο σύνολό σου. Προτίμησε ένα κομμάτι Emmanuela Eleutheriadou καφέ και μαύρο ξύλο σε συνδυασμό με κεραμική σε λαδί χρώμα 55cm και άφησέ το να κάνει δήλωση μόδας πάνω στο all-time classic λευκό T-shirt σου.

καφέ-χακί κολιέ Emmanuela Eleutheriadou

Θα το βρεις εδώ

Gold touch

ασπρόμαυρο κολιέ Emmanuela Eleutheriadou

Style note: Η διχρωμία αυτόματα θα δείξει το look σου υπέρκομψο, ενώ οι χρυσαφί πινελιές θα κάνουν την εμφάνισή σου να μοιάζει πολυτελή. Συνδύασέ το το ίδιο καλά με μαύρα μάξι βραδινά φορέματα αλλά και με casual πρωινά σύνολα, αφού σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Ένα κολιέ μαύρο ξύλο σε συνδυασμό με κεραμικές σε λευκό-χρυσό χρώμα 50cm Emmanuela Eleutheriadou αποτελεί έναν πολύ δυνατό ...άσσο στο μανίκι σου.

δίχρωμο κολιέ Emmanuela Eleutheriadou

Θα το βρεις εδώ

Pure white

λευκό κολιέ Emmanuela Eleutheriadou

Style note: Είτε θέλεις να αναβαθμίσεις το βραδινό σου φόρεμα είτε επιθυμείς να ξεχωρίσεις μέσα στο casualwear look σου, το κολιέ κεραμική σε λευκό χρώμα, κρύσταλλα, επιχρυσωμένο κούμπωμα και βέργα 50cm Emmanuela Eleutheriadou είναι η καλύτερη επιλογή.

λευκό κολιέ Emmanuela Eleutheriadou

Θα το βρεις εδώ

Ανακάλυψε την πλούσια συλλογή statement κοσμημάτων Emmanuela Eleutheriadou

Μια κρυφή δύναμη που μπορεί να μετατρέψει κάθε "κουραστική" και "αναμενόμενη" εμφάνιση σε άκρως ενδιαφέρουσα και να σε κάνει να λάμψεις και να ξεχωρίσεις από το πρωί έως το βράδυ είναι όλα τα statement κοσμήματα που προτείνει η καλλιτέχνης Emmanuela Eleutheriadou και εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα.

κολιέ Emmanuela Eleutheriadou

Θα το βρεις εδώ

Emmanuela Eleutheriadou κολιέ με σταυρό

Θα το βρεις εδώ

σκουλαρίκια Emmanuela Eleutheriadou

Θα τα βρεις εδώ

κόκκινο λευκό κολιέ Emmanuela Eleutheriadou

Θα το βρεις εδώ

κολιέ με κοράλλια Emmanuela Eleutheriadou

Θα το βρεις εδώ

πράσινο λευκό κολιέ Emmanuela Eleutheriadou

Θα το βρεις εδώ

Tips για να φορέσεις τα statement κολιέ

  • Συνδύασέ το με απλά στοιχεία για να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος
  • Μη φορέσεις επιπλέον αξεσουάρ ή άλλα κοσμήματα
  • Στα εμπριμέ look προτίμησε ένα μονόχρωμο statement κολιέ, για να ισορροπήσεις το κοντράστ.
  • Απόφυγε να φορέσεις σκουλαρίκια ή προτίμησε αυτά να είναι διακριτικά.
  • Τα ουδέτερα χρώματα είναι ο τέλειος καμβάς για να “ζωγραφίσει” το statement κολιέ με τρόπο μοναδικό το στυλ που θέλεις να αναδείξεις.

Info