Ξεχάστε τις WAGS, ήρθαν οι TWAGS! Oι γυναίκες που προτιμούν τους...

Ξεχάστε τις WAGS, ήρθαν οι TWAGS! Oι γυναίκες που προτιμούν τους...
Aλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Οι WAGS είναι οι σύζυγοι και οι σύντροφοι αθλητών οι οποίες χαρακτηρίζονται από glamorous lifestyle και celebrity προφίλ.

Aπό την Έλενα Φάκου

Παραδείγματος χάριν, μια τέτοια, υπήρξε η Victoria Beckham. Η νέα μόδα στο... dating και το γάμο όμως είναι οι TWAGS, οι οποίες αυξάνονται και πληθύνονται με θεαματική πρόοδο. Πάμε να δούμε ποιές είναι αυτές.

Οι TWAGS λοιπόν, είναι οι σύζυγοι και οι κοπέλες των Nerds, ή αλλιώς των μεγιστάνων της τεχνολογίας. Επειδή λοιπόν, το βάρος των χρημάτων έχει μετατοπιστεί στον τομέα της τεχνολογίας, τα πιο όμορφα και στυλάτα κορίτσια πλέον, προτιμούν τους μεγιστάνες αυτού του είδους, όπως η Miranda Kerr που παντρεύτηκε τον Evan Spiegel ο οποίος είναι συνιδρυτής του Snapchat.

Με λίγα λόγια, οι γυναίκες, αρχίζουν να προτιμούν τα έξυπνα αγόρια και όχι τα "κακά παιδιά" όπως παλαιότερα ήταν οι rock stars και στη συνέχεια οι αθλητές τύπου Καζανόβα. Οι άντρες που στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο διάβαζαν πολύ και δεν είχαν επιτυχίες στις γυναίκες, τώρα που είναι επιτυχημένοι και παντοδύναμοι, σαρώνουν, αφού είναι έξυπνοι, έχουν εκατομμύρια, είναι κοινωνικά ευαίσθητοι και επιπλέον γοητευτικοί.

Γιατί σε τελευταία ανάλυση, ο άνδρας αυτός, μόλις ξεκίνησε, ενώ ένας αθλητής, έχει μπροστά του μόλις λίγα χρόνια για να τα καταφέρει... TWAGS, go girls!

H Miranda Kerr και ο Evan Spiegel... Sorry αθλητές, αλλά είναι ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ.


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Η Ελισάβετ Μαυρογέννη ξέρει ΚΑΙ από φιογκοκορδέλες!

Nidodileda: Δεν είναι απλά ένα brand ρούχων, είναι ιδέα.

Rihanna: Ή έβαλε μπούστο, ή έβαλε λάθος νούμερο φόρεμα.