Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Απαιτούσα την προσοχή! Είχα μάθει να είμαι λίγο πριγκίπισσα» - Πρωτοφανής εξομολόγηση για τους πρώην συντρόφους της

«Ο άλλος σου έλεγε σου δίνω, σε προσέχω και εσύ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Απαιτούσα την προσοχή! Είχα μάθει να είμαι λίγο πριγκίπισσα» - Πρωτοφανής εξομολόγηση για τους πρώην συντρόφους της

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ήταν καλεσμένη μαζί με τον Γιάννη Κουκουράκη και τον Διονύση Ατζαράκη στο νέο επεισόδιο του podcast του Fipster στο Raw House ''Γιατί να έχω ανασφάλεια στο κρεβάτι;'' στο Youtube.

Ανάμεσα σε όσα παρέθεσε η παρουσιάστρια - μοντέλο μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις της σχετικά με το πως αντιδρούσε στο παρελθόν στις ερωτικές της σχέσεις. Η βοήθεια της ψυχοθεραπείας είναι μεγάλη για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου καθώς πλέον αντιλαμβάνεται πολύ διαφορετικά τον εαυτό της και του άλλους.

Να τονίσουμε εδώ σε ότι αφορά τα προσωπικά της, πως φαίνεται να έχουν πέσει τίτλοι τέλους ανάμεσα σε εκείνη και στον Νίκο Παππά (δείτε εδώ περισσότερα) μετά τη σύντομη σχέση που είχαν και που δεν είχε παραδεχτεί κανένας από τους δύο δημόσια.

Οι δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για τις σχέσεις της

«Εγώ το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι ότι γενικά πάντα κάπως είχα μάθει να είμαι αυτό που λέμε λίγο πριγκίπισσα που την προσέχανε. Οπότε με έναν τρόπο απαιτούσα την προσοχή. Ένιωθα ότι αν δεν είχα όλη την προσοχή και την ενέργεια ένιωθα ο άλλος δεν με θέλει.

Μετά από δουλειά με τον εαυτό μου και την ψυχοθεραπεία κατάλαβα ότι οι άνθρωποι όταν είμαστε ενήλικες πρέπει να προσέχουμε μόνοι μας και πάνω από όλα τον εαυτό μας. Το ότι ένας άνθρωπος μπορεί να μας προσέχει αλλά όχι με τον τρόπο που θέλουμε εμείς δεν σημαίνει ότι δεν μας αγαπάει, δεν μας νοιάζεται, δεν μας φροντίζει. Έχει και αυτός τη ζωή του και πρέπει να έχουμε και εμείς τη ζωή μας.

Μέσα στο μυαλό μου το είχα όλο πάρα πολύ ροζ και ότι θα είναι πραγματικά ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο και θα είμαστε στο παραμύθι και θα με προσέχει. Υπήρξαν σχέσεις που με είχαν έτσι. Αυτό δεν έχει ξεκινήσει από τις σχέσεις είναι πιο βαθύ. Ξεκινάει από το πώς σε είχαν ως παιδί. Η συνειδητοποίηση έρχεται με την ωριμότητα. Δηλαδή στα 20 αν ένας άνθρωπος δεν με φρόντισε όπως ήθελα εγώ στο κεφάλι μου έλεγα δεν με θέλει, θα χωρίσω. Ο άλλος σου έλεγε σου δίνω, σε προσέχω και εσύ έχεις το ανικανοποίητο», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.