Βάλια Χατζηθεοδώρου: Τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον Νίκο Παππά; Τι συνέβη μετά το Πάσχα στην Πάρο

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Πέτρο Πυλαρινό, έγινε γνωστό πως βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του Νίκου Παππά, του πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού. Προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό στην αρχή, όμως αφού τους συζητούσαν όλο και περισσότερο, αποφάσισαν να σταματήσουν να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι προχώρησαν και σε κοινές αναρτήσεις και δημόσιες εξόδους (δείτε εδώ τα τρυφερά τους τετ α τετ στα μπουζούκια).

Το Πάσχα αυτό, μάλιστα, βρέθηκαν μαζί στην Πάρο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, με παρέα τον Fipster, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαίρη Συνατσάκη (δείτε εδώ το ξεσάλωμά της όσο η κόρη της κοιμόταν στο καρότσι), τον Ίαν Στρατή και την Μαρία Σολωμού, ωστόσο φαίνεται πως μετά από αυτό υπήρξαν προβλήματα στον παράδεισο.

Τι συμβαίνει με την Βάλια Χατζηθεοδώρου και τον Νίκο Παππά

Το ίδιο ρεπορτάζ, συγκεκριμένα, αναφέρει πως δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram πια και δεν είναι μόνο αυτό. Έχουν σβηστεί και τα like που έκαναν μεταξύ τους από τις φωτογραφίες και γενικότερα τα post τους στην πλατφόρμα, που σημαίνει πως δεν είναι ένα απλό unfollow, αλλά block.

«Εγώ πάντως που την συνάντησα 2-3 φορές στην Πάρο, την είδα μόνη της με την συγκεκριμένη παρέα. Στο καράβι πάλι μόνη της», υποστήριξε από την άλλη πλευρά η Μαίρη Αυγερινοπούλου.