Νίκος Παππάς: Την είχε αγκαλιά του όλο το βράδυ - Τον κοιτούσαν όλοι στα μπουζούκια με την Βάλια Χατζηθεοδώρου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Παππάς εδώ και κάποιους μήνες είναι σε σχέση και ζουν τον απόλυτο έρωτα! Μπορεί κανένας από τους δυο να μην θέλει να μιλήσει γι' αυτό στις κάμερες, τις εκπομπές και τα σάιτ, ωστόσο μετά το βίντεο που δημοσίευσε εκείνος ξαπλωμένος πάνω στα πόδια της στο σπίτι του, επιβεβαίωσε το γεγονός χωρίς να χρειαστεί να πει οτιδήποτε άλλο (δείτε εδώ το βίντεο).

Πριν από κάποιο διάστημα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους είχε πετύχει στα μπουζούκια, σε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο, σε τρυφερά τετ α τετ, χωρίς να έχουν αντιληφθεί πως η κάμερα τους απαθανατίζει σε αυτές τους τις στιγμές.

Οι τρυφερές στιγμές της Βάλιας Χατζηθεοδώρου με τον Νίκο Παππά στα μπουζούκια

Ο μπασκετμπολίστας την "πείραζε" και την είχε αγκαλιά του όλο το βράδυ, ενώ εκείνη απολάμβανε τη βραδιά της τραγουδώντας και χαμογελώντας στο πλευρό του. Δεν τους ενδιέφεραν τα βλέμματα που μπορεί να έπεφταν πάνω τους!

Δείτε επίσης: Βάλια Χατζηθεοδώρου - Η πρώτη αντίδραση μετά τις κοινές φωτογραφίες της με τον Νίκο Παππά στα μπουζούκια

Νίκος Παππάς Βάλια Χατζηθεοδώρου μπουζούκια

Νίκος Παππάς Βάλια Χατζηθεοδώρου αγκαλιά

Νίκος Παππάς Βάλια Χατζηθεοδώρου αγκαλιά στα μπουζούκια

Οι αγκαλιές τους μπροστά από το τζάκι του σπιτιού του

Το βράδυ της Κυριακής 18/2 η Βάλια Χατζηθεοδώρου δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram, στην οποία τη βλέπουμε να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του Παππά με τα πόδια της να είναι ακουμπισμένα πάνω στα δικά του έχοντας θέα το τζάκι του.

Φυσικά, η Βάλια δεν άφησε να φανεί από το stοry της, ότι ο ε λόγω άντρας είναι ο Παππάς, ωστόσο αν ρίξει κανείς μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες από το σπίτι του Νίκου Παππά θα αντιληφθεί, πως είναι το ίδιο!

Βάλια Χατζηθεοδώρου - Νίκος Παππάς