Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η πρώτη αντίδραση μετά τις κοινές φωτογραφίες της με τον Νίκο Παππά στα μπουζούκια

Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις στην κάμερα του Star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Όλοι μιλάνε για το νέο ζευγάρι της πόλης, ωστόσο η ίδια η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Παππάς δεν παραδέχονται πως είναι μαζί στη ζωή! Οι πρόσφατες κοινές φωτογραφίες τους στα μπουζούκια αποδεικνύουν έστω, ότι είναι πολύ κοντά.

Μετά τη δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών με τη δημοσιογράφο και τον μπασκετμπολίστα να διασκεδάζουν παρέα, η κάμερα του Breakfast at star εντόπισε την Τετάρτη 7/2 τη Βάλια αποσπώντας της δηλώσεις.

Η ίδια με το που είδε τη ρεπόρτερ ήταν αφενός πολύ ευγενική και αφετέρου βιαστική! Φαίνεται πως η Βάλια Χατζηθεοδώρου γνώριζε πολύ καλά προς τα που θα κατευθυνόταν η συζήτηση και έτσι προσπάθησε να αποφύγει πιθανές ερωτήσεις και απαντήσεις.

Η πρώτη αντίδραση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου μετά τις πρώτες κοινές φωτογραφίες με τον Νίκο Παππά

«Δε θέλω, πρέπει να ανέβω, έχω ραντεβού και πρέπει να φύγω, έχω αργήσει. Ευχαριστώ Σοφάκι», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη σχέση τους

Ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα Real News, επιβεβαιώνει το ειδύλλιο αυτό και αναφέρει νέες λεπτομέρειες.

Φαίνεται, δηλαδή, πως το κορίτσι του MEGA είχε χωρίσει με τον τραγουδιστή πολύ πριν γίνει γνωστό και η σχέση της με τον αστέρα του Παναθηναϊκού μετρά ήδη αρκετούς μήνες. Δένονται όλο και πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός και τις περισσότερες ημέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκείνη τις περνά στο σπίτι του καλού της στο Παλαιό Ψυχικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Παππάς βγήκε και εκείνος από μία σχέση χρόνων τον Ιούνιο του 2022 (δείτε εδώ την πρώην σύντροφό του) και πλέον έχει αφήσει για λίγο τον χώρο του μπάσκετ πίσω του και έχει επιδοθεί στις επιχειρήσεις του και στα ταξίδια.