Single ξανά ο Νίκος Παππάς: Χώρισε με την κούκλα σύντροφό του

Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Single ξανά ο Νίκος Παππάς: Χώρισε με την κούκλα σύντροφό του

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, όπως φαίνεται είναι ξανά μόνος, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News χώρισε από την σύντροφό του Τατιάνα Κορωνιά. Η νεαρή δικηγόρος ήταν η επόμενη σχέση του μετά την πολυετή σχέση με την επίσης δικηγόρο, Μαρία Λαθούρη.

Μάλιστα η Λαθούρη όπως είδαμε πρόσφατα παντρεύτηκε τον σύντροφό της Παύλο Αχή σε πολιτικό γάμο, με τις ευλογίες του Κώστα Μπακογιάννη. Το ζευγάρι μάλιστα όπως φαίνεται περιμένει και το πρώτο του παιδάκι. Η πανέμορφη δικηγόρος εκτός από τη δικαστικές αίθουσες είναι και στο στίβο της πολιτικής, αφού ήταν και υποψήφια στο Δήμο Αθηναίων με το Μπακογιάννη το 2019, ενώ ασχολείται και με την υπεράσπιση των γυναικείων δικαιωμάτων.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον χωρισμό Παππά - Κορωνιά

Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή πέρυσι το καλοκαίρι, όταν απαθανατίστηκαν μαζί σε διακοπές που έκαναν στη Μύκονο. Από τότε, οι δύο τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους και δεν πραγματοποιούσαν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στην εφημερίδα “RealNews” η σχέση του Νίκου Παππά και της Τατιάνας Κορωνιά δεν άντεξε παρά μόνο λίγους μήνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτό το διάστημα ο Νίκος Παππάς που έχει καταγωγή από την Αιδηψό- κι ενώ δεν έχει κλείσει καμία συμφωνία με κάποια ομάδα- χαλαρώνει κάνοντας τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά παρέα με τους καλούς φίλους.

Η Τατιάνα Κορωνιά και ο Νίκος Παππάς

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση στη Μύκονο

Ο γοητευτικός μπασκετμπολίστας και η καλλονή πρώην σύντροφός του στην πρώτη εμφάνιση που είχαν κάνει δημόσια απόλαυσαν το ποτό τους στο μπαρ Aroma και αποχώρησαν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, φαίνεται πως έχει αδυναμία στις όμορφες δικηγορίνες.

Μετά την νομικό Μαρία Λαθούρη επόμενη στην καρδιά του ήταν η πανέμορφη Τατιάνα που έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ.

Οι δυο τους ήταν μαζί σχεδόν ένα χρόνο. Η έλξη μεταξύ τους ήρθε με την πρώτη ματιά και ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα.