Μαρία Λαθούρη: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε πολιτικό γάμο, με υπέρκομψο λευκό νυφικό

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο του λαμπερού ζευγαριού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαρία Λαθούρη: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε πολιτικό γάμο, με υπέρκομψο λευκό νυφικό

Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός μοιράστηκε με τους followers της στο instagram η γνωστή δικηγόρος και πολιτευτής Μαρία Λαθούρη. Η όμορφη δικηγόρος μοιράστηκε φωτογραφίες από την λιτή τελετή γάμου, όπου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και επιχειρηματία Παύλο Αχή.

Υπενθυμίζουμε πως πέρα από τη λαμπρή της σταδιοδρομία, τόσο στο χώρο της μάχιμης δικηγορίας όσο και στην πολιτική, τη Λαθούρη γνωρίσαμε λόγω της μακροχρόνιας σχέσης της με τον γνωστό πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά. Η είδηση του χωρισμού τους είχε σοκάρει τα μέσα, καθώς ήταν από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια, ενώ δεν έγιναν και γνωστοί οι λόγοι του χωρισμού. Πάντως και οι δυό τους έχουν προχωρήσει και το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως η νέα του σύντροφος, επίσης δικηγόρος της μοιάζει φοβερά.

Οι φωτογραφίες Λαθούρη - Αχή από το γάμο τους

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μία πολύ κομψή τελετή στην οποία έλαμπε από ευτυχία. Παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Αθηνών και μάλιστα τον πολιτικό γάμο τέλεσε ο Κώστας Μπακογιάννης, με το συνδυασμό του οποίου ήταν υποψήφια η Λαθούρη στις δημοτικές εκλογές του 2019, όπου και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Η Μαρία Λαθούρη είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στη Στυλίδα Φθιώτιδας και απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια έχει έντονη κοινωνική δράση και ευαισθητοποίηση, με κύριο στόχο την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών με συμμετοχή σε ποικίλες ομάδες επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Στιγμιότυπο από το γάμο Λαθούρη -Αχή

Γάμος Λαθούρη - Αχή

Η ανθοδέσμη του ζευγαριού

Η φουσκωμένη κοιλίτσα που αποκάλυψε πως είναι έγκυος

Μάλιστα λίγες μέρες μετά με stories που ανάρτησε στο Instagram από το γάμο τους φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα μαρτυρώντας, ότι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά(δείτε εδώ και φωτογραφίες της Λάουρα Νάργες που επίσης περιμένει το πρώτο της παιδί). Στα stories της φαινόταν σε προφίλ στάση και μας μαρτύρησε πως πρέπει να είναι λίγων μηνών έγκυος.

Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας, επομένως ο γάμος τους αλλά και η ολοκλήρωση της ευτυχίας τους με ένα παιδί ήταν αναμενόμενά.