Η φωτογραφία της εγκυμονούσας Λάουρα Νάργες που ξετρέλανε το Instagram - Πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η φωτογραφία της εγκυμονούσας Λάουρα Νάργες που ξετρέλανε το Instagram - Πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της

Η Λάουρα Νάργες διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Χρήστο Σαντικάι. Λίγο μετά αφότου αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους, η εγκυμονούσα μας έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Η μέλλουσα μανούλα, πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της κρατώντας την κοιλίτσα της και ανυπομονώντας να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της.

Η φωτογραφία της Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram με το σχόλιο "time to rest".

Λάουρα Νάργες εγκυμοσύνη

Η αποκάλυψη του Σαντικάι για τις λιγούρες της Νάργες

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε ο Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της αγαπημένης του.

Μάλιστα, μίλησε και για τις λιγούρες που έχει η καλή του καθώς και για τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής.

«Είναι περίεργο το συναίσθημα, είναι η πρώτη φορά που το βιώνω. Προσπαθώ να παίρνω όσο μπορώ και από ανθρώπους που ξέρω ότι θα μου πουν την αλήθεια, πώς το διαχειρίστηκαν αυτοί για να πάρω κάποια tips. Είμαι πολύ χαρούμενος που και οι γονείς μου τους έχω δώσει μια χαρά γιατί είναι το πρώτο τους εγγονάκι.

Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ακόμα βιώνουμε κάποια περίεργα πραγματάκια, αλλά δεν έχει να κάνει με την υγεία ούτε του παιδιού ούτε της Λάουρας. Κάθε μέρα ανησυχώ. Η Λάουρα μου έχει ζητήσει χυμό αχλάδι και έψαχνα στην Αθήνα», είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.