Έγινε η αποκάλυψη! Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι

Διανύει ήδη τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έγινε η αποκάλυψη! Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι

Το ζευγάρι πετάει κυριολεκτικά στα σύννεφα, καθώς έχουν αρχίσει ήδη να μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού! Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες και το Χρήστο Σαντικάι που πριν λίγο καιρό έκαναν γνωστό το γεγονός μέσω μιας πολύ τρυφερής ανάρτησης που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κρατώντας ωστόσο κρυφό το φύλο του μωρού τους.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Νάργες και του Σαντικάι

Την αποκάλυψη την περιμέναμε πως και πως και ήρθε την Τρίτη 1/6, μέσα από την εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Αλέξη Μίχα ο οποίος αποκάλυψε πως το ευτυχισμένο ζευγάρι, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, θα καλωσορίσουν σε λίγο καιρό στη ζωή τους ένα αγοράκι!

Το όνομα που θα πάρει το μωρό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Λάουρας Νάργες (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα).

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο φύλο του μωρού καθώς και στις πρώτες σκέψεις που έχουν κάνει για το όνομα που θα του δώσουν.

«Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου και σίγουρα όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Λογικά ο γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας και να κάνω τα πάντα. Μαζί το ανακαλύψαμε ότι είναι έγκυος, υπήρχε μια περίοδος καθυστέρησης.

Έχω σκεφτεί όνομα για το παιδί, αλλά δεν θέλω να πω. Η Λάουρα είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δεν μου αρέσει να το συζητάω γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο μάτι. Από την πρώτη στιγμή που την είδα είπα ότι κάνει για μητέρα των παιδιών μου», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.