Λάουρα Νάργες: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της - Η πρώτη ανάρτηση με τον υπέρηχο

Αγκαλιά με τον Χρήστο Σαντικάι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της - Η πρώτη ανάρτηση με τον υπέρηχο

Εδώ και αρκετές μέρες σας έχουμε ενημερώσει με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ πως η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Πριν από λίγα λεπτά, η Λάουρα με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα, πόζαρε στην αγκαλιά του αγαπημένου της και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τον υπέρηχο του μωρού. Μάλιστα η ίδια δεν έκρυψε τον μεγάλο ενθουσιασμό της για το γεγονός πως σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες

«Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Σαντικάι για την εγκυμοσύνη της Λάουρα Νάργες

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 στην εκπομπή Πρωινό, ο Χρήστος Σαντικάι επιτέλους επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Λάουρας Νάργιες κάνοντας τις πρώτες φειδωλές δηλώσεις του για το γεγονός.

Ο τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και ανέφερε: «Μπήκαμε στην τελική ευθεία… Το νερό μπήκε στο αυλάκι… Είμαι ευτυχισμένος»!

Συνέχισε λέγοντας: «Είναι λεπτό το θέμα και δεν θα απαντήσω… Να πάνε όλα καλά! Όλα θα πάνε καλά! Ο Χρήστος μπορεί να ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του, όμως το πλατύ χαμόγελό του μαρτυρούσε πόσο ευτυχισμένος είναι με την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, όταν ρωτήθηκε μάλιστα , αν ο λόγος που η Λάουρα δεν πηγαίνει στο ραδιοφωνικό σταθμό είναι η εγκυμοσύνη, εκείνος έγινε Λούης!