Νίκος Παππάς - Βάλια Χατζηθεοδώρου: Σε τρυφερές στιγμές στα μπουζούκια

Σπάνια δημόσια εμφάνιση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Νίκου Παππά, μόλις λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό. Κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής, με την γοητευτική παρουσιάστρια να εμφανίζεται αμήχανη μάλιστα σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις της που τη συνάντησε η κάμερα. Όπως εξηγεί, της αρέσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Βάλια Χατζηθεοδώρου - Φανερά αμήχανη όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Παππά: «Σε παρακαλώ, αλήθεια σου λέω...»

Ο έρωτας ωστόσο δεν κρύβεται. Το πρωί της Δευτέρας 5/2 «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 δημοσίευσε ένα σπάνιο βίντεο από βραδινή έξοδο του ζευγαριού στη Νατάσα Μποφίλιου, όπου μπορεί να μην φιλήθηκαν, αλλά η γλώσσα του σώματος «έλεγε» χίλιες λέξεις. Ο Νίκος Παππάς γέρνει στην αγκαλιά της Βάλια Χατζηθεοδώρου και περνούν γενικά τρυφερές στιγμές με τις επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι κάποιος τους βιντεοσκοπεί. Η Ελένη Βουλγαράκη (που επίσης φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον Φώτη Ιωαννίδη) προσπάθησε να... υπερασπιστεί την Βάλια, ωστόσο οι συνεργάτες της εκπομπής δεν συμφώνησαν μαζί της.

Όλες οι λεπτομέρειες για το ειδύλλιο Βάλιας Χατζηθεοδώρου και Νίκου Παππά

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα Real News, όχι απλά ισχύει το εν λόγω ειδύλλιο, αλλά κρατάει μήνες. Φαίνεται, δηλαδή, πως το κορίτσι του MEGA είχε χωρίσει με τον τραγουδιστή πολύ πριν γίνει γνωστό και η σχέση της με τον αστέρα του Παναθηναϊκού μετρά ήδη αρκετούς μήνες.

Δένονται όλο και πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός και τις περισσότερες ημέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκείνη τις περνά στο σπίτι του καλού της στο Παλαιό Ψυχικό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Παππάς βγήκε και εκείνος από μία σχέση χρόνων τον Ιούνιο του 2022 (δείτε εδώ την σύντροφό του) και πλέον έχει αφήσει για λίγο τον χώρο του μπάσκετ πίσω του και έχει επιδοθεί στις επιχειρήσεις του και στα ταξίδια.