Βάλια Χατζηθεοδώρου - Φανερά αμήχανη όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Παππά: «Σε παρακαλώ, αλήθεια σου λέω...»

Ευχαρίστησε κι έφυγε σύντομα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βάλια Χατζηθεοδώρου - Φανερά αμήχανη όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Παππά: «Σε παρακαλώ, αλήθεια σου λέω...»

Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ωστόσο μέχρι στιγμής αρνείται να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε. Πολλοί είδαν το πρόσφατο βίντεο στον καναπέ, με τον Νίκο Παππά σαν μία άτυπη επιβεβαίωση γι' αυτό το ειδύλλιο, εκείνη ωστόσο ήταν αρνητική σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με την κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Η γοητευτική παρουσιάστρια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην παρούσα φάση, κάτι που έκανε και στις πρόσφατες δηλώσεις της, καθώς μόλις την ρώτησε ο δημοσιογράφος σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της είπε με φανερή αμηχανία: «Αχ δεν θέλω να πω κάτι, σε παρακαλώ. Αλήθεια σου λέω. Έχω αργήσει και έχει κρύο, βρέχει». Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε το διέψευσε ωστόσο...

Δείτε επίσης: Βάλια Χατζηθεοδώρου: Σε αμηχανία για πολλοστή φορά - Η απάντησή της για το κοινό βίντεο με τον φημολογούμενο σύντροφό της, Νίκο Παππά

Τι δήλωσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το J2US

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο J2US, όπου κι εκεί δεν έδωσε κάποια ξεκάθαρη απάντηση: «Δεν ξέρω ακόμα, ούτε έχω κάτι να πω. Δεν το 'χω πολύ με το τραγούδι, οπότε το φοβάμαι λίγο. Δεν έχω σκεφτεί καν το ενδεχόμενο να πάω, άρα δεν έχω σκεφτεί και το ενδεχόμενο με ποιον να πάω. Αν είναι να γίνει θα το δούμε, δεν το ξέρω αυτή τη στιγμή», ενώ στο ενδεχόμενο να συμμετέχει ο καλός της φίλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, απάντησε με χιούμορ: «Δεν ξέρω αν έχει φωνή...».

Κλείνοντας η Βάλια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη, που έκανε λόγο για «ξανθιές γλάστρες» στην τηλεόραση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα και η γενίκευση, να έχουμε ένα τόσο απόλυτο συμπέρασμα για κάποια πράγματα. Απ' την άλλη, ποια είμαι εγώ να μιλήσω για την Ελένη Βιτάλη...»

Δείτε το βίντεο