Βάλια Χατζηθεοδώρου: Σε αμηχανία για πολλοστή φορά - Η απάντησή της για το κοινό βίντεο με τον φημολογούμενο σύντροφό της, Νίκο Παππά

«Κατανοώ στην ίδια δουλειά είμαστε, αλλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βάλια Χατζηθεοδώρου: Σε αμηχανία για πολλοστή φορά - Η απάντησή της για το κοινό βίντεο με τον φημολογούμενο σύντροφό της, Νίκο Παππά

Η προσωπική ζωή της Βάλιας Χατζηθεοδώρου έχει βρεθεί για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο, καθώς τελευταία οι φήμες αναφέρουν πολύ έντονα, πως η δημοσιογράφος έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του μπασκετμπολίτσα, Νίκου Παππά.

Μετά το βίντεο, που κυκλοφόρησε με τους δύο σε καραόκε πάρτι (δείτε το εδώ) οι φήμες περί σχέσης έχουν αρχίσει να ''φουντώνουν'' ξανά. Η ίδια η Βάλια Χατζηθεοδώρου κλήθηκε να απαντήσει για εκείνη και τον Νίκο Παππά στην κάμερα του Πρωινού ΣουΣού με τις δηλώσεις να προβάλλονται την Πέμπτη 25/1.

Η απάντηση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το καραόκε πάρτι με τον Νίκο Παππά

«Έκανα εγώ κάποιο story με κάποιον σύντροφό; Κάναμε καραόκε με φίλους, νομίζω παίρνουν μεγάλη διάσταση αυτά και δεν νιώθω πολύ ωραία αλήθεια. Δεν με ενοχλεί που ασχολούνται τα μέσα με την προσωπική μου ζωή, το κατανοώ στην ίδια δουλειά είμαστε, αλίμονο - δεν είναι το καλύτερό μου - αλλά από την άλλη το σέβομαι απόλυτα», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Νίκο Παππά

Παπάς και Χατζηθεοδώρου δεν το έχουν επιβεβαιώσει στις κάμερες, ωστόσο το κοινό τους ταξίδι στην Αμερική, όπου πέρασαν την ονομαστική της εορτή, τους πρόδωσε (δείτε εδώ τις φωτογραφίες). Μάλιστα, το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα Real News, επιβεβαιώνει το ειδύλλιο αυτό και αναφέρει νέες λεπτομέρειες γι' αυτό.

Φαίνεται, δηλαδή, πως το κορίτσι του MEGA και της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, είχε χωρίσει με τον τραγουδιστή πολύ πριν γίνει γνωστό και η σχέση της με τον αστέρα του Παναθηναϊκού μετρά ήδη αρκετούς μήνες. Δένονται όλο και πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός και τις περισσότερες ημέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκείνη τις περνά στο σπίτι του καλού της στο Παλαιό Ψυχικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Παππάς βγήκε και εκείνος από μία σχέση χρόνων τον Ιούνιο του 2022 (δείτε εδώ την σύντροφό του) και πλέον έχει αφήσει για λίγο τον χώρο του μπάσκετ πίσω του και έχει επιδοθεί στις επιχειρήσεις του και στα ταξίδια.