Βάλια Χατζηθεοδώρου: Νέος σύντροφος μετά τον Πυλαρινό; Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και οι κοινές αναρτήσεις

«Είναι ξανά ερωτευμένη και είναι με τον...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, πολύ πρόσφατα, ανακοίνωσε πως χώρισε μετά από αρκετά χρόνια με τον Πέτρο Πυλαρινό, τον frontman του συγκροτήματος Alcatrash, χωρίς, ωστόσο, να θέλει να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Λίγο καιρό μετά, άρχισαν να διαρρέουν φήμες πως το ξανθό μοντέλο είχε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, επειδή έβγαιναν μαζί και περνούσαν πολύ χρόνο παρέα, κάτι που και οι δύο διέψευσαν πολλές φορές. Μέσα από το Πρωινό Σουσού, όμως, έγινε γνωστό πως η ίδια βρίσκεται πράγματι σε σχέση, αλλά με έναν άλλο άνδρα.

Δείτε επίσης: «Αλήθεια τώρα; Με ρωτάτε αυτό το πράγμα;» - Η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Πυλαρινού για το χωρισμό από την Βάλια Χατζηθεοδώρου

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Βάλιας Χατζηθεοδώρου;

Ο λόγος για τον Νίκο Παππά.

Οι δυο τους πήγαν μαζί ταξίδι στη Νέα Υόρκη και παρόλο που δεν ανέβασαν κοινές φωτογραφίες, τα στιγμιότυπα από τα ίδια μέρη, αλλά και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της εκπομπής, δείχνει πως πρόκειται για ένα "φρέσκο" ζευγάρι και πολύ ταιριαστό.

«Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, μετά την σχέση της με τον τραγουδιστή των Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό, είναι ξανά ερωτευμένη και είναι με τον Νίκο Παππά. Πήγανε μαζί στη Νέα Υόρκη και έκαναν γιορτές. Μου είχαν μεταφέρει ότι ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο, πολυτελές τζιπ, την πήγαινε στα Studio Pro και την άφηνε διακριτικά, δεν έφτανε μέχρι την είσοδο. Η προηγούμενη σχέση δεν τελείωσε επειδή προέκυψε στη ζωή της ο Νίκος Παππάς, είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Δεν ανέβασαν κοινή φωτογραφία από τη Νέα Υόρκη, αλλά μας άφησαν να καταλάβουμε ότι βρίσκονται εκεί μαζί. Πολύ ωραίο ζευγάρι, έχει δέσει πολύ καλά αυτό. Νομίζω ότι αυτή η σχέση είναι δυνατή και θα κρατήσει», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Νίκος Παππάς πριν από μερικούς μήνες χώρισε με την σύντροφό του, με την οποία ήταν επίσης πολλά χρόνια μαζί (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις για τον χωρισμό, το 3ο πρόσωπο και την επανασύνδεση με τον Πυλαρινό

Πρόσφατα είχε κάνει η ίδια δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ''Breakfast at star'' και αυτή τη φορά την είδαμε να απαντάει όχι μόνο για τον χωρισμό, αλλά και για το γεγονός του τρίτου προσώπου και της επανασύνδεσης.

«Νέος έρωτας; αυτό πρώτη φορά το ακούω. Παιδιά, το ξέρω ότι έχει ειπωθεί ότι έχω χωρίσει αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που θέλω να τοποθετηθώ. Δεν είναι όλες οι φάσεις οι ίδιες, ίσως δεν είναι αυτή η ώρα.

Είμαι σε πολύ δημιουργική φάση και στα επαγγελματικά μου είναι καλή περίοδος. Είμαι καλά... Κοίταξε, όλες οι αλλαγές είναι για να τα ζούμε, όπως και όλα τα συναισθήματα.

Δε θέλω να σχολιάσω τη δεύτερη ευκαιρία», είπε.