«Αλήθεια τώρα; Με ρωτάτε αυτό το πράγμα;» - Η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Πυλαρινού για το χωρισμό από την Βάλια Χατζηθεοδώρου

Που μένει το μοντέλο μετά τους τίτλους τέλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αλήθεια τώρα; Με ρωτάτε αυτό το πράγμα;» - Η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Πυλαρινού για το χωρισμό από την Βάλια Χατζηθεοδώρου

Μετά από περίπου δυο χρόνια σχέσης, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Η είδηση έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες και "έσκασε" σαν "βόμβα".

Όπως έχει ειπωθεί, ο χωρισμός έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό με αυτήν την εξέλιξη να είναι οριστική - επιβεβαιώνοντας πως δεν υπήρξε σοβαρός λόγος χωρισμού.

Μάλιστα, όταν η Βάλια Χατζηθεοδώρου εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ερωτώμενη για το χωρισμό της, εκείνη ούτε διέψευσε αλλά ούτε και τον επιβεβαίωσε.

Η πρώτη αντίδραση του Πυλαρινού για το χωρισμό του από την Χατζηθεοδώρου

Η κάμερα λοιπόν της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, συνάντησε τον Πέτρο Πυλαρινό και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου τον ρώτησε σχετικά....

«Αλήθεια τώρα; Αλήθεια; Με ρωτάτε αυτό το πράγμα; Πάντα θα μιλάω με εκείνη με τα καλύτερα λόγια... Σας ευχαριστώ», απάντησε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Alactrash.

Που μένει η Βάλια μετά το χωρισμό

Μετά τις δηλώσεις του, ο Γρηγόρης Μπάκας μετέφερε όλες τις πληροφορίες που είχε σχετικά με τον χωρισμό του ζευγαριού που μέχρι πρόσφατα έδειχνε πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής ο χωρισμός αυτός είναι οριστικός και δεν πρόκειται να δώσουν δεύτερη ευκαιρία αφού παρά τις προσπάθειες επανασύνδεσης τελικά δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα, η Βάλια έχει φύγει ήδη από το σπίτι που έμεναν μαζί και προς το παρόν μένει στο σπίτι μιας φίλης της.

Τι δήλωνε πριν από 4 μήνες η Βάλια

«Εγώ μπορεί να μην δείχνω την σχέση μου με τον Πέτρο, αλλά επειδή στην αρχή μπορεί να είχαμε ανεβάσει δύο τρεις φωτογραφίες παραπάνω, είναι πάρα πολύς ο κόσμος, που με ρωτάει αν χωρίσαμε. Είναι λογικό να σε ρωτάνε, είναι φυσιολογικό. Δεν έχουμε χωρίσει με τον Πέτρο», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.