Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Θα τα πούμε εν καιρώ...» - Η πρώτη δήλωση μετά το χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό

Η αντίδραση της όταν την συνάντησε η κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Θα τα πούμε εν καιρώ...» - Η πρώτη δήλωση μετά το χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό

Σούσουρο επικρατεί εδώ και μερικές ημέρες με την είδηση που κυκλοφόρησε και θέλει την Βάλια Χατζηθεοδώρου να είναι και πάλι ελεύθερη. Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο Fay's Time, αναφέρει πως χώρισε από τον επί 2 χρόνια σύντροφο της, Πέτρο Πυλαρινό.

Πιο αναλυτικά, η Βάλια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή με τη δημοσιογράφο να τη ρωτάει για τον μουσικό και εκείνη να απαντάει γενικόλογα με μία αμηχανία μιας και είχε έρθει ο χωρισμός ανάμεσά τους - δείτε το βίντεο.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, σοβαρός λόγος δεν υπήρξε για να πάρουν αυτή την απόφαση, αλλά όπως και να έχει τελικά ο κάθε ένας τράβηξε το δικό του δρόμο στην προσωπική ζωή.

Η πρώτη αντίδραση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το χωρισμό από τον Πέτρο Πυλαρινό

Μετά την κυκλοφορία της είδηση, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA, συνάντησε την Βάλια Χατζηθεοδώρου λίγο πριν την σύσκεψη της εκπομπής που συμμετέχει, Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA, και την ρώτησε σχετικά με το χωρισμό της.

Η αντίδραση της, ήταν αυτή που περίμεναν πολύ, δηλαδή δεν θέλησε να απαντήσει, χωρίς ωστόσο να διαψεύδει και το γεγονός.

«Παιδιά, δεν θέλω να πω κάτι, ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα καλά, θα τα πούμε εν καιρώ. Πρέπει να πάω μέσα έχω σύσκεψη. Όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι δήλωνε πριν από 4 μήνες η Βάλια

«Εγώ μπορεί να μην δείχνω την σχέση μου με τον Πέτρο, αλλά επειδή στην αρχή μπορεί να είχαμε ανεβάσει δύο τρεις φωτογραφίες παραπάνω, είναι πάρα πολύς ο κόσμος, που με ρωτάει αν χωρίσαμε. Είναι λογικό να σε ρωτάνε, είναι φυσιολογικό. Δεν έχουμε χωρίσει με τον Πέτρο», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.