Νίκος Παππάς: Επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Βάλια Χατζηθεοδώρου - Ξαπλωμένος στα πόδια της στο καναπέ του σπιτιού του (Βίντεο)

Δεν μπορούσαν να το κρύψουν πια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νίκος Παππάς / Βάλια Χατζηθεοδώρου
Instagram / Νίκος Παππάς / Βάλια Χατζηθεοδώρου

Ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Βάλιας Χατζηθεοδώρου, η οποία πριν από λίγους μήνες βγήκε από μία μακροχρόνια σχέση με τον Πέτρο Πυλαρινό. Κανείς από τους δύο, ωστόσο, δεν ήθελε να το επιβεβαιώσει, με εκείνον να αποφεύγει τις κάμερες, ενώ εκείνη κάθε φορά που βρισκόταν μπροστά σε μία, απέφευγε να πει οτιδήποτε σχετικό, εξηγώντας πως της αρέσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο μπασκετμπολίστας, όμως, την Δευτέρα 29/1, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, κατά το οποίο έβαζε σε κατάταξη παίκτες του μπάσκετ, από τον πιο καλό μέχρι τον πιο κακό. Στην αρχή, φαινόταν, πως ήταν ξαπλωμένος στα πόδια μίας γυναίκας, όμως μόλις έστρεψε την κάμερα να την ρωτήσει εάν γνωρίζει κάποιον από τους παίκτες, έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και φάνηκε πως πρόκειται για το ξανθό κορίτσι του Χαμογέλα και Πάλι. Κάπως έτσι ήρθε και η επιβεβαίωση...

Το βίντεο - επιβεβαίωση του Νίκου Παππά για την σχέση του με την Βάλια Χατζηθεοδώρου

Δείτε επίσης: Το βίντεο που είχαν δημοσιεύσει πριν λίγες μέρες διασκεδάζοντας με κοινή παρέα

Όλες οι λεπτομέρειες

Ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα Real News, επιβεβαιώνει το ειδύλλιο αυτό και αναφέρει νέες λεπτομέρειες.

Φαίνεται, δηλαδή, πως το κορίτσι του MEGA είχε χωρίσει με τον τραγουδιστή πολύ πριν γίνει γνωστό και η σχέση της με τον αστέρα του Παναθηναϊκού μετρά ήδη αρκετούς μήνες. Δένονται όλο και πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός και τις περισσότερες ημέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκείνη τις περνά στο σπίτι του καλού της στο Παλαιό Ψυχικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Παππάς βγήκε και εκείνος από μία σχέση χρόνων τον Ιούνιο του 2022 (δείτε εδώ την σύντροφό του) και πλέον έχει αφήσει για λίγο τον χώρο του μπάσκετ πίσω του και έχει επιδοθεί στις επιχειρήσεις του και στα ταξίδια.