Με ένα διαφορετικό τραγούδι από αυτά που έχουμε συνηθίσει θα λάβει μέρος η Ελλάδα φέτος στην Eurovision.

Το τραγούδι θα αγγίζει το προσφυγικό και την οικονομική κρίση στέλνοντας ένα ρεαλιστικό μήνυμα στην Ευρώπη. Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής τονίζοντας ότι φέτος δεν θα γίνει φιέστα ελληνικού τελικού για την επιλογή καλλιτέχνη και τραγουδιού, αλλά απευθείας ανάθεση.

Δείτε ακόμη: Μια μεγάλη αλήθεια για τον Τιτανικό μετά από χρόνια: Η Kate Winslet σοκάρει με την αποκάλυψή της!

Επίσης σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ανέφερε ότι θα επιλεχθεί ένα κομμάτι με έθνικ στοιχεία – με βαλκανικό ήχο ή ποντιακό -, ενώ σε καμία περίπτωση, στον ημιτελικό της 10ης Μαΐου, δεν θα υπάρχουν χορευτές, προκλητικές εμφανίσεις και εφέ.
«Αυτά μπορούν να τα προσφέρουν άλλες χώρες και καλύτερα από εμάς. Και το σόου πάνω στη σκηνή και τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις. Η Ελλάδα, όμως, δεν βρίσκεται και δεν βιώνει αυτή τη φάση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάμε με ένα λυπητερό τραγούδι. Αντιθέτως θα συμμετάσχουμε με ένα αισιόδοξο κομμάτι, ξεσηκωτικό, αλλά με ελληνική μελωδία και στίχο και θα μιλήσουμε για όσα ζει ο ελληνικός λαός με τα σκληρά οικονομικά μέτρα και για τον αγώνα των προσφύγων, δίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς στην οικουμένη» εξήγησε ο κ. Τσακνής.

Δείτε ακόμη: Η Kim Basinger στο sequel «50 Αποχρώσεις του Γκρι» – Σε ποιόν ρόλο θα την δούμε;

 

loading...