Ρένα Κουβελιώτη: Βγήκε με κολάρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μετά την επίθεση - «Έχω οίδημα στην κλείδα και αιμάτωμα...»

Οι θύτες της έκαναν και μήνυση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ρένα Κουβελιώτη: Βγήκε με κολάρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μετά την επίθεση - «Έχω οίδημα στην κλείδα και αιμάτωμα...»

Η Ρένα Κουβελιώτη, δημοσιογράφος του ALPHA, δέχθηκε άγρια επίθεση κατά τη διάρκεια έρευνας που έκανε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά. Το απόγευμα της Τρίτης 14/5 ωστόσο, βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με κολάρο στον λαιμό και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση μετά το συμβάν).

Οι αποκαλύψεις της Ρένας Κουβελιώτη για την επίθεση που δέχθηκε

«Να διαβεβαιώσουμε ότι η έρευνα όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά αυτό δεν μας πτόησε και δεν μας πτοεί. Με κολάρο ή χωρίς κολάρο θα συνεχίσουμε την έρευνα. Κι αν θέλετε να μιλήσουμε με γεγονότα, βλέπετε αυτή τη στιγμή τα αποκλειστικά πλάνα πώς γίνεται οξυγονοκόλληση σε έναν κοινόχρηστο χώρο μέσα στη φύση. Βρισκόμαστε στην ΝΑ Αττική. Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου. Κανένας, λοιπόν, δεν μπορεί να κάνει αυτές τις εργασίες σε αυτό τον χώρο. Εμείς τον πλησιάσαμε, αφού τον καταγράψαμε, για να τον ρωτήσουμε με τίνος την άδεια», είπε αρχικά δείχνοντας τα πλάνα που καταγράφηκαν.

«Έχουμε και καταγγελίες που μας λένε ότι αυτή η κατάσταση έχει μήνες που συμβαίνει. Είναι μία καθημερινότητα που την ζουν. Η καταγγελία ήταν ότι υπάρχουν αυθαίρετες εργασίες και ότι είναι ένα αυθαίρετο εργοτάξιο. Πλησιάσαμε, λοιπόν, αυτόν τον κύριο και σε ερώτηση με τίνος άδεια γίνεται αυτό, τι συμβαίνει σε αυτόν τον χώρο, δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση. Αρχικά ο οπερατέρ μου, λόγω επαγγελματισμού και εμπειρίας δεν χτύπησε. Ο άνθρωπος αυτός, φαίνεται επαγγελματίας, με μία λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω, προκαλώντας αυτή τη στιγμή οίδημα στην κλείδα και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα.

Χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας για να συλληφθεί, γιατί κρύφτηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι. Θα το δείτε αύριο το μεσημέρι σε τίνος το σπίτι κρύφτηκε. Αύριο είναι το δικαστήριο. Θα έχει ενδιαφέρον να μας πει για ποιον δουλεύει, αν είναι εργαζόμενος, εάν ο χώρος είναι κοινόχρηστος, όπως λέει το ρεπορτάζ. Εμένα με μήνυσαν για ψευδή καταμήνυση - εμείς ό,τι έχουμε πει είναι καταγεγραμμένα στην κάμερα - και συκοφαντική δυσφήμιση. Έχουμε έγγραφο ότι είναι κοινόχρηστος χώρος. Δεν είχαν καν την γνώση ότι με το νέο ποινικό κώδικα η αστυνομικοί δεν θεωρούνται τρίτοι...», περιέγραψε μάλιστα.

Δείτε επίσης: Ρένα Κουβελιώτη: «Υπάρχουν στιγμές που λυγίζω, αλλά...» - Συγκινημένη στην κάμερα του ALPHA