Ασύλληπτη τραγωδία  σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας. Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και  εγκατέλειψε αιμόφυρτο, νεαρό ζευγάρι το οποίο επέβαινε σε μηχανή. Η οικογένεια συγκλονισμένη, μιλά στο Star και ζητά να βρεθεί ο δράστης .

Ο πατέρας της 23χρονης, Σλαβιμίρ Κιούπεκ, ξεσπά: «Θέλω να βρεθεί ο άνθρωπος που σκότωσε την κόρη μου και το αγόρι της». Διαβάστε παρακάτω….

Δείτε ακόμη: Ποινική δίωξη σε βάρος δύο γυναικών για βανδαλισμό σε μουσεία!

Ο Σοκόλ και η Βερόνικα γυρνούσαν από τη βόλτα τους. Ήταν 3 τα ξημερώματα. Επέβαιναν σε μηχανή και αποφάσισαν να ακολουθήσουν έναν πιο γρήγορο δρόμο για να πάνε στο σπίτι τους που ήταν λίγα μέτρα μακριά.

Μπήκαν ανάποδα στην Αγίου Μελετίου από την Πατησίων και κατευθύνονταν προς την Αχαρνών .

Αυτόπτες  μάρτυρες περιγράφουν τη στιγμή του δυστυχήματος: «Ακούσαμε ένα μπαμ και βγήκαμε στη βεράντα, είδαμε ένα μαύρο Ι.Χ, ο ένας φώναζε σταμάτα, σταμάτα».

Δείτε ακόμη: Θρίλερ στη Λαμία: Άνοιξαν το κεφάλι 18χρονου με γκλοπ!

«Ήταν 3:20, είδα τη μηχανή εδώ και το παιδί να ψυχορραγεί, μαύρο τζιπ ήταν, μάρτυρας πήρε τον αριθμό κυκλοφορίας».

Ο ασυνείδητος οδηγός όμως δεν σταμάτησε, αντιθέτως, επιτάχυνε και εξαφανίστηκε προς την οδό Αριστοτέλους.
Τους εγκατέλειψε αιμόφυρτους στη μέση του δρόμου .

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Ο 26χρονος Σοκόλ έσβησε ακαριαία, ενώ η 23χρονη φίλη του λίγα λεπτά αργότερα.

Από το πρωί φίλοι και συγγενείς αφήνουν ένα λουλούδι στη μνήμη των δυο νέων  παιδιών που έσβησαν αβοήθητοι στην άσφαλτο.

Δείτε ακόμη: Σοκ! Εντοπίστηκε σορός στο Σούνιο!

Οι αρχές εξετάζουν καρέ – καρέ τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής ώστε να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ασυνείδητο οδηγό.

Δείτε το απόσπασμα από το Δελτίο Ειδήσεων:

Πηγή: Star.gr