Ακόμα μια φορά που από το επεισόδιο του Survivor δεν έλειπαν οι εντάσεις, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές!

Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει παρακάτω τα highlights της χθεσινής βραδιάς. 

Εσείς είδατε τι δώρο έκανε ο Χικμέτ στην ελληνική ομάδα του Survivor Ελλάδα Τουρκία

Ο παίκτης της τούρκικης ομάδας, έκανε ένα δώρο στους Έλληνες που δεν το περιμέναμε ούτε εμείς αλλά ούτε κι εκείνοι.

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, ο Χικμέτ, έκανε κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει καθώς είναι αρκετά “σκληρός”, δίνοντάς τους ένα δώρο.

Το δώρο που τους έκανε, ήταν κάτι που θα κάνει τις ώρες τους στην παραλία να περνούν πιο ευχάριστα απ’ ότι πριν, αφού πρόκειται για ένα… τάβλι!

Ο Κυριάκος Πελεκάνος, στο επεισόδιο της Τρίτης (26/03) του Survivor Ελλάδα Τουρκία, πέρασε μια δηλητηρίαση.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος έπεσε στο έδαφος, αφού έχασε τις αισθήσεις του, και το χρώμα του ήταν χλωμό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε στο Συμβούλιο του νησιού, ότι ο Κυριάκος βρίσκεται στην κλινική, λόγω τροφικής δηλητηρίασης, η οποία προκλήθηκε από τα καβούρια που έφαγαν οι παίκτες.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Κυριάκος επέστρεψε και μίλησε στον Γιώργο Λιανό για την περιπέτειά του, καθώς έκανε και τα αστεία του λέγοντας πώς βλέπει καβούρια μέχρι και στον ύπνο του.

Ανέβηκε η ένταση στο αποψινό Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Μπόρα και Χικμέτ αντάλλαξαν ατάκες φωτιά και πολύ βαριές κατηγορίες.

Ο Χικμέτ δεν μπορούσε με τίποτα να δεχτεί ότι ο Μπόρα ακούμπησε τον καταπέλτη όταν έριχνε ο Πάνος και προκλήθηκε ένας μεγάλος καβγάς στον πάγκο της τούρκικης ομάδας.

Τα αίματα “άναψαν” στο Survivor, με τους παίκτες να τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ποιοι παίκτες θα απολαύσουν τα λαχταριστά μπισκότα στο Survivor Ελλάδα Τουρκία

Aγώνισμα συνεργασίας σήμερα, Τετάρτη, και οι αντίπαλες ομάδες συνεργάστηκαν ώστε να κερδίσουν λαχταριστά μπισκότα σοκολάτας.

Sabriye, Atacan, Σπύρος και Ελπίδα, κατάφεραν να κερδίσουν στο αγώνισμα συνεργασίας. Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν κι άλλους παίκτες οι οποίοι και ήταν ο Hikmet, η Melissa, ο Παναγιώτης και η Κατερίνα Δαλάκα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Τι γίνεται με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν στο Survivor Ελλάδα Τουρκία

H Sabriye ανέφερε πως η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ατακάν θα παντρευτούν μετά το Survivor και γι’ αυτό το λόγο πήγαν να ζητήσουν το χέρι της.

Μάλιστα, η Κατερίνα έχει δηλώσει στο παρελθόν πως ο Ατακάν είναι ο πιο όμορφος παίκτης της τούρκικης ομάδας και θα ήθελε να έρθει πιο κοντά μαζί του.

Την ώρα λοιπόν που απολάμβαναν το έπαθλο, τους είδαμε να έρχονται λίγο πιο κοντά, ενώ δεν έλειψαν και τα… χαμόγελα.

Δείτε το βίντεο:

Survivor – αποκλειστικό: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα παίκτες! Τι συνέβη;

Ημέρα διασκέδασης για τους παίκτες του Survivor Ελλάδα Τουρκία, αφού μαζεύτηκαν όλοι μαζί για να παίξουν το αγαπημένο παιχνίδι “Πες το αλλιώς”.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (27/03) οι παίκτες του Survivor έπαιξαν το mix game όπου οι νικητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν καφέ και λαχταριστά μπισκότα σοκολάτας στον κήπο μιας έπαυλης.

Μετά λοιπόν, άνδρες και γυναίκες της ελληνικής ομάδας χωρίστηκαν σε δύο ομάδες για να παίξουν το “Πες το αλλιώς”.

Πιστόλια και Τελάρα, έπαιξαν και γέλασαν με τις περιγραφές, ενώ και οι δύο ομάδες είχαν στόχο να κερδίσουν τα Brownies. Ωστόσο, τα τελάρα, δηλαδή οι άνδρες, κέρδισαν το παιχνίδι και απόλαυσαν το έπαθλο!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα θέματα Survivor στο Youweekly.gr