Όλες οι λεπτομέρειες στην τραγωδία στην Αγία Παρασκευή και την γυναίκα που έσφαξε τον πατέρα της.
49χρονη με ένα μαχαίρι κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό και στο θώρακα του πατέρα της και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει.
Αμέσως μετά με το ίδιο μαχαίρι έκοψε τις φλέβες της. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη.
Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.
Τραγωδία στα Χανιά: Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο ο…
Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στα Χανιά στην Κρήτη. Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο ο 34χρονος θαμώνας.
Την τελευταία του πνοή άφησε στο ξενοδοχείο του Πλατανιά, όπου περνούσε τις καλοκαιρινές του διακοπές, ένας Νορβηγός.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από εργαζόμενους στο ξενοδοχείο, χθες τις 6 το απόγευμα.
Επικράτησε αναταραχή, κλήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ, ωστόσο ο 34χρονος ήταν νεκρός.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου.
Πηγή: ekriti
Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια! Νεκρός σε εργατικό δυστύχημα 43χρονος!
Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Εύβοια, αφού βρέθηκε νεκρός σε εργατικό δυστύχημα 43χρονος!
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, το δυσάρεστο συμβάν καταγράφηκε λίγο πριν τις οκτώ χθες βράδυ, στον Μαλακώντα Ευβοίας, όταν ένας 43χρονος Αλβανός εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος.
Ο άτυχος άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες σε εξοχική κατοικία στην περιοχή, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο 43χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.
Από εκεί ενημερώθηκε το ίδιο βράδυ το ΑΤ Ερέτριας που ανέλαβε και την προανάκριση παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ αναζητείται και ο ιδιοκτήτης του εξοχικού για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.


">
">
">
">
">
">
">