Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού, μίλησε η γνωστή ψυχολόγος και εξήγησε πως το ανακάλυψε, αλλά και όσα ακολούθησαν.
Η Τένια Μακρή ήταν καλεσμένη στα «Καρντάσιανς» το βράδυ της Τρίτης 28 Οκτωβρίου και αναφέρθηκε ακόμη αναφέρθηκε στα συναισθήματα και τις πρώτες σκέψεις της, ενώ δεν δίστασε ν’ αποκαλύψει ότι πηγαίνει σε ψυχολόγο προκειμένου να διαχειριστή την όλη κατάσταση.
«Είμαι μια χαρά. Κάνω ακόμα έναν αγώνα… Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν ένας καραμπινάτος καρκίνος… χειρουργήθηκα, έκανε τις ακτινοβολίες μου, έκανα τις χημειοθεραπείες μου, έχασα τα μαλλιά μου… όμως δεν έχασα το ηθικό μου… Πέρασαν 9 μήνες και από εκεί και πέρα είδα ότι γεννήθηκε μια καινούρια Τένια», είπε μεταξύ άλλων η ίδια.


">
">
">
">
">
">
">